Doru Răduță, de la Survivor, are o pasiune periculoasă pentru viteză

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Se strâng rândurile la Survivor România, populara emisiune filmată în Republica Dominicană şi difuzată de Pro TV! Ultimul concurent ieşit din competiţie a fost Doru Răduţă, din echipa Vulturilor, foști Războinici. Dependent de adrenalină, Doru Răduță abia aşteaptă să se urce din nou pe motocicletă. 

Doru Răduță este dependent de adrenalină
Doru Răduță este dependent de adrenalină

Survivor România continuă să facă audienţe mari la Pro TV. Interesul telespectatorilor pentru evoluţia concurenţilor pe traseele din Republica Dominicană rămâne ridicat, mai ales că se apropie finala.  

Doru Răduţă a demarat mai greoi în concurs, dar s-a redresat şi a fost un concurent redutabil
Doru Răduţă a demarat mai greoi în concurs, dar s-a redresat şi a fost un concurent redutabil

Ultimul concurent eliminat din reality-show este Doru Răduţă (30 de ani), de profesie inginer IT. La ediţia de marţi, 10 mai, înainte de a părăsi competiţia şi de a-şi lua rămas bun de la Vulturi şi de la Tigri, tânărul i s-a confesat lui Daniel Pavel, prezentatorul emisiunii.

„Să spun aşa, domnul Dan, dacă îmi permiteţi, cred că a fost prima ocazie când în cap mi-am spus că s-ar putea să plec. Îmi pare rău, dar mă bucur că am trecut prin toate etapele şi că am crescut. Am demonstrat că sunt un jucător puternic”, a mărturisit inginerul, după care şi-a îmbrăţişat coechipierii şi adversarii. 

S-a aruncat  în pat la hotel

Doru a slăbit câteva kilograme, ca urmare a condiţiilor dure din junglă. El abia aşteaptă să se întoarcă la motocicleta lui. Are o gaşcă de prieteni, cu care face curse prin ţară şi se distrează. Tânărul iubeşte adrenalina, viteza şi tatuajele, după cum a dezvăluit.

„Sunt amator de senzaţii ţări, motociclism, sar cu paraşuta din avion, îmi place tot ce înseamnă adrenalină" , mărturiseşte el.  

Tânărul n-a ezitat să facă salturi cu paraşuta
Tânărul n-a ezitat să facă salturi cu paraşuta

De altfel, pe conturile sale din reţelele sociale sunt postate imagini spectaculoase. Printre fotografii se numără sărituri din avion şi slalomuri pe două roţi. Doru obişnuieşte, de asemenea, să posteze filmări pe canalul lui de YouTube. 

Imediat ce a ieşit din competiţie şi a primit telefonul, inginerul IT a şi făcut un filmuleţ cu drumul până la camera de hotel. Fanii săi l-au văzut cum s-a aruncat în pat, cum şi-a luat din frigider o băutură carbogazoasă şi cum s-a delectat cu diferite feluri de mâncare.  

Finala competiţiei, programată pe 31 mai

Echipa "Tigrilor", gata de luptă
Echipa "Tigrilor", gata de luptă

Mult a fost, puţin a rămas! Demarată pe 16 ianuarie, competiţia Survivor România, filmată în decorul exotic al Republicii Dominicane, se apropie de deznodământ.

După patru luni de dispute acerbe, în emisiunea difuzată de Pro TV au rămas nouă concurenţi: Vulturii, cu bandană roşie (Elena Chiriac, Alex Delea, Marian Drăgulescu şi Blaze) şi Tigrii, cu bandană albastră (Ştefania Ştefan, Oana Ciocan, Ionuţ Popa, Alex Nedelcu şi TJ Miles).

Pe aceştia îi aşteaptă alte înfruntări spectaculoase, iar finala concursului e programată marţi, 31 mai. 

  Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!   

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cipru shutterstock jpg
image
image
image
image
image
image
Banner Octavian Ursulescu Bun
image
actualitate.net
image
actualitate.net