Livia Graur a avut un Halloween de groază! Ce s-a întâmplat acasă la vedeta Prima TV?

#Exclusiv Click!

Unii s-au distrat pe la Bran cu milardariii lui Elon Musk, alții au adus Halloween-ul la ei acasă! Livia Graur (36 de ani), prezentatoarea Știrilor Focus de la Prima TV, a avut parte de un Halloween de groază, chiar la ea acasă. Vedeta și fiica ei, Renata, și-au transformat căminul într-un fel de castel al lui Dracula în miniatură! Petrecerea a fost una de...coșmar!

Livia Graur și-a tramsformat casa de Haloween Sursa: Facebook
Livia Graur și-a tramsformat casa de Haloween Sursa: Facebook

Dovleci, scheleți, pânze de păianjeni și costume de vrăjotoare! Livia Graur nu-i poate refuza nimic fiicei ei, Renata ( în vârstă de 9 ani), așa că prezentatorea de la Prima TV s-a dat peste cap, anul acesta, de Halloween, și i-a organizat fiicei sale o petrecere mai ceva ca-n filmele de groază, chiar la ea acasă. A fost dorința expresă a Renatei care a vrut să se simtă acasă ca la castelul lui Dracula, ocupat anul acesta de milardarii lui Elon Musk!

„Toată casa era plină de pânze de păianjeni și scheleți!”

A fost primul an în care am organizat o petrecere de Halloween. În anii trecuți, ne rezumam la sculptat dovleci și tradiționalul<< trick or treat>>, dar, anul acesta, Renata a vrut o petrecere în adevăratul sens al cuvântului. Așa că am decorat casa, am umplut totul cu pânze de păianjen, dovleci și scheleți și am invitat mai mulți prieteni alături de care am sărbătorit”, a povestit Livia Graur, pentru Click!

"Cred că putem vedea frumosul în orice!"

Cele două s-au costumat în miresele lui Dracula și i-au invitat pe toți colegii Renatei la ea acasă. Petrecerea a fost una de speriat! La orice pas, din fiecare cameră, mai ieșea câte un păianjen sau câte un schelete! Copiii, însă, s-au simțit în elementul lor!

Deși este destul de controversată această sărbătoare, eu cred că putem vedea frumosul în orice! Am încercat să-i inspir Renatei faptul că e un fel de trecere de la vremea caldă la cea rece, o sărbătoare a toamnei, despre dovleci și colindat și costume felurite.

Poate bucuria cea mai mare a copiilor a fost momentul în care și-au văzut găletușele pline cu dulciuri, dar și distracția de a merge din casă în casă și de a primi”, a mai declarat Livia Graur, în exclusivitate pentru Click!

Livia Graur, divorț după 13 ani de căsnice !

Livia Graur a divorțat, anul acesta în luna ianuarie, însă a ținut la secret câteva luni bune despărțirea care a avut loc la notar. Doivorțul a șocat, mai ales că Livia și fostul soţ, Ștefan Răzvan Graur, au început povestea lor de dragoste încă din liceu, din clasa a 9-a, pe vremea când erau doar adolescenți. Cei doi au fost împreună timp de 20 de ani.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
banner film png
banner albire dinți png
banner lavinia pirva png
banner armin nicoară png
maria dinulescu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net