Mirela Vasadi, cel mai sincer interviu! Ce spune despre experiența din televiziune: „Mi se confirmă zilnic că munca mea nu e în zadar”

#Exclusiv Click!

Este una dintre jurnalistele de televiziune cu vastă experienţă. Mirela Vasadi îmbină tot ce a învăţat în emisiunea pe care o prezintă la postul Euronews TV: „Arta de a fi”.

Mirela Vasadi prezintă emisiunea  “Arta de a fi” la  Euronews România. Foto: Zoltan Lorencz
Mirela Vasadi prezintă emisiunea “Arta de a fi” la Euronews România. Foto: Zoltan Lorencz

Programul ei este dedicat unui domeniu pe care îl îndrăgeşte de mult timp, psihologia. Mirela crede cu tărie că emisiunea sa poate ajuta, informa corfect şi alina. De altfel, spune că primeşte zi de zi astfel de confirmări de la telespectatorii săi, care îi dau putere să meargă în continuare pe acest drum.

Mirela, te ştiu de mult timp de la televizor. Spune-ne, te rugăm, care a fost traseul carierei tale până acum?

Am debutat în televiziune în anul 1999. Atunci am participat la un concurs pentru postul de reporter-prezentator la PRO TV Oradea. Era perioada în care staţiile locale se dezvoltau, erau importante şi foarte active; mulţi dintre jurnaliştii de acum au început în această şcoală de televiziune. Mereu îmi voi aminti cu drag de acele vremuri. Munca pe teren, prezentarea ştirilor locale, corespondenţele pentru Bucureşti m-au format ca om de televiziune, mi-au deschis multe perspective. 

„Fiecare etapă din viaţă a adus cu sine realizări şi eşecuri”

Începeam lucrul dimineaţa şi încheiam seara târziu, lucram des în weekend şi de sărbători. Munca la ştiri nu-ţi dă pace. Dar aşa se întâmplă şi acum în orice redacţie, nu doar în televiziune. Trei ani mai târziu, am început a doua facultate, Sociologia, la Universitatea Babeş-Bolyai din Cluj. Astfel că m-am transferat la PRO TV Cluj. Mai apoi am continuat la Realitatea TV, mai bine de opt ani.

Mirela Vasadi
Mirela Vasadi

Care sunt, pentru tine, cele mai importante realizări profesionale din aceşti mai bine de 20 de ani?

Fiecare etapă din viaţă a adus cu sine realizări şi eşecuri. Totul face parte din procesul de învăţare. Dacă un eşec poate părea dezastruos într-un moment, peste ani, când te confrunţi cu o situaţie asemănătoare, ştii cum să o gestionezi, ştii că va trece, nu te mai sperie atât de tare, nu te mai pune în dezechilibru. Până în acest moment, una dintre cele mai importante realizări profesionale este emisiunea de psihologie pe care o realizez acum la televiziunea Euronews România. Este un proiect tv pe care l-am gândit şi l-am scris acum zece ani. El s-a materializat în emisiunea „Arta Fericirii” de la Televiziunea Română şi apoi în online, pe YouTube. Iar acum continuă cu emisiunea „Arta de a fi” la Euronews TV.

 „Mi se confirmă zilnic că munca mea nu e în zadar”

Ce te-a atras cel mai mult la această profesie?

Faptul că avem puterea de a schimba lucrurile în bine. Mi se confirmă zilnic că munca mea nu e în zadar. Mesajele telespectatorilor mă obligă să fiu tot mai bună în activitatea mea şi să nu renunţ la acest proiect tv.

Ce sfaturi poţi da tinerilor care doresc să îmbrăţişeze această meserie?

Că nu este uşor. Că vor avea multe provocări, nopţi nedormite, nelinişti, supărări, condiţionări, frustrări. Dar şi când vor reuşi, bucuriile vor fi pe măsură. Succesul se construieşte cu multă muncă, răbdare, concentrare, perseverenţă, încredere în propriile capacităţi şi cu o minte senină.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Richard Gere și Julia Roberts în Pretty Woman, Profimedia (2) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
Bullying bataie copii elevi FOTO Shutterstock jpg
alfred bulai acuzat abuzuri sexuale 1 logo webp
Banner Denise Rifai
Banner Vica Blochina
image
actualitate.net
image
actualitate.net