Nick Casciaro bifează succes după succes! Protejatul Loredanei a făcut furori la ultimul concert

#Exclusiv Click!

Italianul Nick Casciaro (32 ani), câștigătorul sezonului 10 X Factor 2021, face o figura frumoasă în România, țară pe care o consideră ca o a doua casă deoarece este foarte bine primit aici de fiecare dată când revine.

Nick Casciaro, show total pe scenă!

Așa s-a întâmplat și sâmbătă seară, pe 17 decembrie, atunci când Nick Casciaro a fost invitat să cânte în cadrul unui frumos eveniment, un concert Gospel, intitulat “Jesus is the reason”, desfășurat la Teatrul Național București  în sala “Ion Caramitru”, cu invitați de seamă, precum, Lynda Randle, Maia Morgenstern, orchestra și corul Procred, dirijor Daniel Jinga și George Natsis, și soliști cunoscuți precum Nico, Marcel Pavel, Luminița Anghel, Monica Anghel, Sanda Ladoși, Remus Alazaroae și multe alte nume cunoscute.

Citește și: Loredana Groza l-a îmbrăcat pe Nick Casciaro în costum de mire! Poze de revistă cu italianul

Pentru că are o voce impunătoare și a avut norocul să fie plăcut de mai mulți artiști de la noi și organizatori de spectacole, Nick Casciaro este foarte des chemat să cânte în România, la București.

Iar sâmbătă seara a ridicat sala în picioare și a fost aplaudat la scenă deschisă, după ce a cântat o piesă în limba română și una în engleză, melodii care i-au pus vocea puternică în evidență și au făcut să vibreze sala Teatrului Național din București, fiind apreciat de artiștii români dar și de cântăreața americană Lynda Randle care i-a remarcat calitățile vocale. Spectacolul a fost prezentat de George Doca.

Iată și: Loredana Groza, escapadă cu Nick Casciaro în Italia. Cum s-au filmat în aeroport

„A fost o adevărată onoare pentru mine să cânt pe scena Teatrului Național din București! M-au încercat niște emoții puternice încă din prima zi în care am fost la repetiții cu orchestra. Românii continuă să mă surprindă și să mă emoționeze în continuare.

M-am simțit extraordinar iar căldura cu care am fost primit de către publicul prezent la spectacol și cum m-au aplaudat după ce am cântat a fost incredibilă. Prima piesă pe care am cântat-o a fost o reinterpretare în limba română a binecunoscutei melodii “Why me Lord”, “De ce eu”.

A fost o bucurie să o pot cânta live și am fost foarte mândru că am reușit să o fac impecabil în limba română. Apoi, la a doua piesă pe care am interpretat-o,  a “A sinner saved by grace”, s-a întâmplat un lucru la care nu m-am așteptat.

Am avut onoarea să fac un duet cu un mare tenor, Remus Alazaroae. La sfârșitul melodiei, la final, toată sala s-a ridicat în picioare și a aplaudat îndelung. Mi-au dat lacrimile. Vreau să îi mulțumesc lui George Doca, Procred Music și tuturor celor care au făcut posibilă această colaborare. Sunt mândru că am putut face parte dintr-un astfel de proiect frumos, de anvergură!”, a povestit, pentru Click!, Nick Casciaro.

De asemenea, artistul a primit laude din partea unei artiste de renume din zona muzicii Gospel, Lynda Randle.

„Să primesc aprecieri din partea unei  asemenea profesioniste de talie internațională mă umple și mai tare de mândrie. Îmi doresc foarte tare să ajung în America și este un vis care se va îndeplini! O să vedem ce îmi va rezerva viitorul!”, a mai completat, pentru Click, Nick Casciaro.

„Să împart scena cu nume mari de artiști din România mă face să mă simt privilegiat și le sunt recunoscător tuturor pentru că m-au ascultat și au avut numai cuvinte de laudă la adresa mea.”, a mai adăugat tânărul artist italian care a făcut parte la X Factor din echipa Loredanei.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
image jpeg
banner film png
banner albire dinți png
banner lavinia pirva png
image
actualitate.net
image
actualitate.net