Raluca Guslicov își deschide restaurant, dar a uitat să gătească! „Faci curat, cari farfurii!”

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Raluca Guslicov s-a reprofilat de când nu mai are proiecte în televiziune. Actrița a băgat toți banii într-o nouă afacere care, speră ea, îi va aduce un profit frumușel. Este vorba de un restaurant cu specific românesc, din zona Drumul Taberei, unde este patroană și întreține și atmosfera. Cu gătitul, însă, Raluca nu prea se laudă!

Raluca Guslicov își deschide restaurant, dar a uitat să gătească!
Raluca Guslicov își deschide restaurant, dar a uitat să gătească!

Raluca Guslicov (47 de ani) s-a decis să intre în afaceri, căci nu se mai poate trăi numai din teatru! Actrița și-a deschis cârciumă de fițe cu sărmăluțe, ciorbă de burtă și alte bunătăți. Ce să mai, e rost de mâcare tradițional românească pentru cei ce vor da pe la ea pe la restaurant.

Raluca a băgat toți banii și toate economiile în localul situat în cartierul Drumul Taberei. Ironia sorții, însă, Raluca e antitalent în bucătărie și nu prea știe să gătească cum trebuie nici măcar o ciorbă de perișoare, așa că și-a angajat un bucătar profesionist.

Deocamdată, chiar în aceste zile, artista se chinuie cu amenajările și cu lansarea localului.

M-am reprofilat, chiar da televiziunea rămâne pasiunea mea, dar nu sunt în mod constant pe tv. Mă ocup de un restaurant. Adevărul e că atunci când te ocupi de un restaurant faci de toate, faci curat, cari farfurii. E adevărat, însă, că eu cu mâncarea nu prea le am. Eu nu știu să gătesc, am fost și pe la emisiuni de gătit și știe toată lumea cum sunt! E cu mâncare tradițională românească.

I-am pus numele așa încât să se gândească lumea ca există o artisticărie pe acolo. La un moment dat găteam, constant, îmi plăcea, dar când am văzut că ai mei băieți mănâncă doar de două-trei ori, am zis că mă las. Aruncam atâta mâncare, așa că am zis: hai, luați bani și luați ce vreți, de unde vreți. A fost ideea lor!

„Să fie specialitatea casei, dar nu gătită de mama!”

În momentul ăsta sunt în mari zbateri că de abia aștept să-i dau drumul. O să fie și sarmale și friptură și petreceri, îmi exercit și talentele de cântăreață și actoricești. Vreau să aibă omul atmosferă!”, a declarat Raluca, pentru Click!

Fiul ei, Ralf, a dat-o, însă, de gol pe mama sa și a dezvăluit că blonda ar fi antitalent în bucătărie.

Până la urmă, ca în orice restaurant, trebuie să existe specialitatea casei, doar că nu făcută de mama, sub nici o formă! De abia aștept să se deschidă restaurantul ca sa mănânc și eu ceva ca lumea fără să cheltuiesc banii”, ne-a spus fiul cel mare al artistei.

Cine e Raluca Guslicov?

Raluca Guslicov a venit pe lume la data de pe 9 iulie 1975, la Ploiești. Actrița este divorțată și are doi băieți, Ralf și Marc, doi flăcăi care au crescut mai înalți decât ea. A debutat în televiziune ca reporter la Tele7abc, ulterior a devenit prezentatoarea unei emisiuni muzicale și, într-un an și jumătate, a ajuns să realizeze și să prezinte chiar o emisiune în direct. Raluca a jucat, până de curând, în serialul „Trasniții”, de la Prima TV.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
banner film png
banner albire dinți png
banner lavinia pirva png
banner armin nicoară png
maria dinulescu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net