S-a făcut cea mai mare investiție de până acum la Imperiul Leilor! Ioan Telechi i-a convins pe Lei pentru o finanțare de 1.250.000 euro

#Exclusiv Click!

Ioan Telechi (50 de ani) a făcut aseară o figură bună la Imperiul Leilor de la PRO TV. Le-a atras atenția tuturor cu sistemul său de climatizare ecologic și a cerut 1.250.000 euro pentru 20% din afacerea lui.

Investitorii au aflat că produsul este înregistrat European, dar mai așteaptă o serie de confirmări. „Ce tare că un român are o invenție patentată după care orice producător de frig ar trebui să tânjească”, i-a spus Daniel Mischie.

După ce s-au retras pentru a discuta mai mult, cei cinci Lei (Mircea Căpățînă, Cristina Bâtlan, Răzvan Raț, dr. Wargha Enayati și Daniel Mischie) au decis să-i facă o propunere: 1.250.000 de euro pentru 40% din afacere, dacă va primi și ultimele acorduri pentru certificare.

 „Stăm pe o mină, dar trebuie să o facem de aur. Sperăm. Știm că este cea mai mare investiție de până acum”, a spus Cristina Bâtlan după ce au bătut palma.

Click! a stat de vorbă cu Ioan Telechi și am aflat toate emoțiile prin care a trecut atunci când le-a prezentat Leilor afacerea sa care le-a atras atenția.

La ce vă gândeați când așteptați să intrați în fața Leilor?

Mă gândeam cum să fac să explic în cât mai puține cuvinte tot principiul funcționării noului sistem, ținând cont că nici unul dintre ,,Lei" nu a mai făcut parte dintr-un proiect asemănător, afacerile lor fiind total diferite.

Cât v-ați pregătit pentru prezentarea de astăzi? Ce emoții te încercau până să începeți?

Dominând în totalitate sistemul pe care l-am prezentat și având ședințe de prezentare a sistemului în trecut, nu cred că a trebuit să mă pregătesc mult pentru a le prezenta Leilor. Faptul că sunt plecat de 23 de ani din România m-a făcut să am avut emoții că nu îmi voi găsi cuvintele și cu asta să fac mai dificilă prezentarea produsului

Cu ce sfaturi plecați mai departe pentru îmbunătățirea afacerii dumneavoastră?

În orice afacere este nevoie de sprijin extern, iar dacă acest sprijin se transformă în echipă, succesul este garantat.

Ce v-ați dori să rețină cei de acasă despre afacerea dumneavoastră? Dar despre dumneavoastră, ca antreprenor?

Afacerea pe care am început-o este o tehnologie ecologică și eficientă care se poate utiliza în orice ramură care necesită răcire sau climatizare.

Sunt antreprenor de mai bine de 18 ani, ani în care am avut și momente grele, dar și multe împliniri.

Cum ați descrie experiența participării în show?

A fost o experiență nouă, plină de emoții. Niciodată nu am participat la o întâlnire televizată, a fost ceva nou pentru mine.

De aceea doresc să mulțumesc echipei care a fost foarte amabilă și m-au încurajat înainte de intrarea în platou.

Avem rugămintea să ne povestiți ce ați mai făcut cu produsul de la terminarea filmărilor și până acum. 

În timpul filmărilor aveam un prototip montat într-o mașină electrică la o fabrică din Barcelona, unde se făceau probele de eficiență și rezistență, pe care le-a trecut cu brio, iar săptămâna trecută, am semnat un contract de cooperare cu această firmă de mașini.

Acum lucrăm împreună pentru a adapta dispozitivul la necesitățile autovehiculului, ținând cont că este o mașină futuristă, atât ca imagine, cât și ca tehnologie.

Cel mai complicat este să îl adaptez la mărimea și locul unde va fi amplasat.

Cine e Ioan Telechi

Ioan Telechi (50 de ani) este originar din orașul Bocșa (Caraș - Severin), a terminat școala profesională C.F.R. Timișoara și liceul în Bocșa unde a luat și Bacalaureatul. A lucrat 3 ani ca mecanic – lăcătuș de revizie în Gara de Nord Timișoara, apoi angajat la șantierul Recons Reșița ca șef de șantier.

În anul 2000, a ajuns în Spania, unde a lucrat la o firmă de construcții timp de 5 ani, după care și-a deschis propria firmă cu care lucrează în continuare.

În anul 2019 din cele 5 firme alese din Spania pentru a participa la salonul automobilistic din Toulousse, a lui a fost una dintre ele. Anul acesta a fost invitat la Salonul Internațional de Invenții din Geneva (Elveția).

În anul 2017 a brevetat și patentat un nou sistem de climatizare, Pro Life Tech, total diferit de cel existent, pe lângă faptul că al său consum de energie este mult mai mic, mai are avantajul că este  100% ecologic, deoarece nu folosește niciun tip de gaz.

Toate testele și îmbunătățirile le-a făcut cu ajutorul unei echipe de ingineri, lectori universitari, având la îndemână laboratoarele Universității I.Q.S Barcelona.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lucian mandruta jpg
image
image
image
image
image
image
Elena Merișoreanu le-a mulțumit tuturor pentru atenția acordată și pentru distincția primită
parintele gabriel cazacu casin jpg
428618687 7413244475406071 3174820995136099322 n jpg
masa de paste jpeg
WhatsApp Image 2024 04 26 at 15 15 23 jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net