Sfaturi practice de la milionara Camelia Șucu: „Vânați reducerile din ianuarie”

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Sfârșitul de an, dar și începutul anului care vine, sunt perioadele cele mai propice în caz că vă doriți o schimbare în viața, dar, mai ales, în casele dumneavoastră. Milionara Camelia Șucu vă oferă cele mai utile sfaturi în caz că doriți să vă achiziționați mobilă nouă și modernă.

Camelia Șucu dă sfaturi practice pentru a vă cumpăra mobilă de calitate
Camelia Șucu dă sfaturi practice pentru a vă cumpăra mobilă de calitate

Milionara Camelia Șucu a dat câteva ponturi foarte utile pentru cei care doresc să-și aciziționeze mobilă nouă. Se știe că prețurile au crescut considerabil, însă, dacă vânați reducerile care se fac chiar la sfârșit de an și mai ales la începutul anului care vine, este posibil să nu rămâneți cu conturile goale după ce v-ați cumpărat dormitorul sau bucătăria visurilor.

Camelia Șucu este de părere că tendințele în ce privește decorarea unei case și alegerea mobilerului adecvat trebuie să țină, în primă instanță, de personalitatea fiecăruia în parte.

Cum alegem dormitorul?: „Să-ți faci casa după stilul tău!”

Tendințele trecute, prezente și viitoare atunci când îți cumperi un pat și un dormitor sunt legate, de fapt, de ce-ți trebuie ție. În primul rând, un pat trebuie să fie confortabil, trebuie să aibă un design care să te liniștească.

Cu siguranță că lumea nu o să-și aleagă un pat roșu, sau unul cu mov, sau o culoare aprinsă pentu că oamenii atunci când se duc acasă să doarmă, să se odihnească vor să fie liniștiți. Întotdeauna țineți cont de faptul că culorile calde sunt cele mai bune pentru odihna vizuală.

Trebuie să avem în vedere să ne achiziționăm o saltea bună și un decor, un design personalizat pentru că nu suntem toți la fel. Unor a ne plac rotunjimile, altora ne plac liniile drepte.”, ne-a dezvăluit cunoscuta femeie de afaceri.

Camelia Șucu:„Românul are tendința să se priceapă la toate!”

De asemenea, este bine să apelăm la specialiști atunci când ne decidem să mobilăm sau să redecorăm un imobil.

În industria mobilei nu pot să spun că mai există o anumită tendință. Într-adevăr se dă o anumită culaore, de către Pantone, la încpeut de an, știm cu toții. Tendința, însă, este să-ți faci casa după stilul tău. Să te lași ghidat de aceste show-room-uri pe care le anenajăm.

Acum am observat că majoritatea celor care își mobilează casele apelează la un sfătuitor, un designer, un arhitect, ceea ce este foarte bine pentru că oamneii au nevoie de cineva care să le implementeze visul lor de acasă.

Pentru că nu trebuie să ne pricepem la toate. Românul are această problemă să se priceapă la toate! E și avocat, e și doctor, e și arhitect și designer, și fotbalist și tenisman, e de toate. Eu zic că nu ne pricepem la toate, nici eu nu mă pricep la toate. Îmi plac specialiștii și tendința e că am început să apelăm la ei.”, a mai declarat Camelia Șucu, pentru Click!

Care sunt perioadele de reduceri?

Dacă nu ați reușit să profitați de perioada de Black Friday, aflați că lunile ianuarie și februarie ale anului 2023 vin și ele cu mari reduceri la capitolul mobiler și amenajări interioare.

Pe de altă parte, este bine să ochiți perioadele din an în care sunt reduceri. Înainte de sărbători, de exemplu, se fac discounturi semnificative. E bine că Black Friday deja s-a împământenit și la noi.

E important să ai ceva nou de sărbători în casă, chiar dacă doar un pat, sau o canapea. Alegerile trebuie făcute după sufletul lor și după casa lor. E frumos să stăm în fața bradului pe o canapea confortabilă. Mai sunt reduceri și în ianuarie și în luna februarie.”, ne-a mai spus femeia de afaceri.

Camelia Șucu a fost căsătorită cu milionarul Dan Șucu, directorul imperiului de mobilă Mobexpert, dar au divorțat după 18 ani de căsnicie.

A fost cel mai scump divorț din România, la acea vreme, iar Camelia Șucu s-a ales , în urma paratajului, cu o avere de 40 de milioane de euro, echivalentul a 40% din acțiunile grupului de mobilă pe care ea și soțul ei îl dețineau.

Potrivit Forbes, Camelia Șucu este o femeie de afaceri cu o carieră de peste 25 de ani, proprietara companiilor ClassIN, Piața de Gros (Abundia) și Iconic Food&Wine.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
image jpeg
banner film png
banner albire dinți png
banner lavinia pirva png
image
actualitate.net
image
actualitate.net