Sonia Trifan, cu sufletul distrus, dar plină de speranță. Ce i-a făcut fostul soț

#Exclusiv Click!

Sonia Trifan (46 de ani) zâmbește din nou, la un an de la divorț! Contactată de Click!, vedeta ne-a declarat că a petrecut Crăciunul și noaptea de Revelion alături de prieteni dragi sufletului său, departe de fostul soț.

Creatoarea de modă, într-un vârtej sentimental!

Sonia Trifan a fost căsătorită cu fotbalistul Andrei Neagoe (35 de ani) timp de cinci ani, însă la finalul anului trecut au decis să își spună adio pentru totdeauna. Motivul separării lor ar fi fost faptul că jucătorul ar fi tradus-o pe Sonia, timp de doi ani, cu o altă femeie.

Tot acest triunghi amoros în care s-a aflat fără voia ei a determinat-o pe blondină să se retragă elegant și frumos din această ecuație.

Vezi și: Sonia Trifan a divorțat de fotbalistul Andrei Neagoe, după ce a înșelat-o! Click! a aflat toate secretele amantlâcului

Contactată de Click!, creatoarea de modă ne-a mărturisit că s-a resemnat cu situația sa amoroasă din ultima perioadă.

„Cu fostul soț am încercat, în ultimele luni, să nu mai vorbim decât strict despre lucruri care nu suferă amânare. Să ne oprim din orice tip de comunicare, în așa fel încât să ne începem fiecare viețile separat.”, a declarat pentru Click! Sonia Trifan.

Creatoarea de modă și-a petrecut cele trei zile de Crăciun și noaptea de Revelion alături de persoanele care o iubesc cu adevărat.

„Am avut un Crăciun absolut liniștit și minunat, alături de familia mea, care de altfel mi-a fost alături în ultimii ani, ani grei din punct de vedere sentimental. Este primul Crăciun în care am știut ce înseamnă să te bucuri de Sărbători. Primul meu Crăciun în care m-am bucurat de bradul împodobit acasă, de atmosfera Crăciunului și, desigur, de liniștea sufletească.

Revelionul l-am petrecut alături de prietenele mele bune. Am avut și câteva superstiții pentru Noaptea dintre ani pe care le-am respectat. Am purtat o rochie nouă, am avut ceva roșu pe mine și bani cash în portofel pentru că nu am vrut să mă prindă noul an fără bani iar la ora 00.00 mi-am pus o dorință pentru care anul 2023 să îmi îndeplinească visul.”, ne-a spus Sonia Trifan.

Sonia Trifan a suferit din cauza divorțului!

Sonia Trifan și Andrei Neagoe alegeau să se cunune civil în 2016, după care un an mai târziu cei doi își jurau credință veșnică în fața lui Dumnezeu, încoronând la final evenimentul cu o petrecere cu fast ca în basme. Pentru că visau și trăiau frumos, Sonia și Andrei își doreau să devină părinți, dar, din păcate, acest vis nu a fost pentru familia lor unul realizabil.

În toamna acestui an, Sonia Trifan ne declara în exclusivitate că fostul partener de viață nu dorește să renunțe la ea.

„El nu a renunțat să mă mai caute. În toate modurile mă caută: la telefon, prin mesaje, a venit la ușă, la atelier la mine. El chiar nu a considerat că suntem pregătiți să ne despărțim definitiv, dar eu sunt de părere că dacă nu suntem o familie adevărată nu putem să trăim așa. Într-un fel sau altul, ne-am jucat cu această reîmpăcare când am vrut eu, nu a mai vrut el și invers”, a mai spus Sonia Trifan.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Zodiac - horoscop FOTO Shutterstock
Prințesa Kate Middleton și Prințul William, Profimedia jpg
cub horoscop bani
Cristina Pazurati în vizita la Tristan Tate FOTO Antena 3 CNN / Wowbiz
barbat suparat jpg
lidia fiica corneliu vadim tudor cum isi serba tatal ei ziua de nastere 802328 jpg
cub cornel Ilie png
America Express Andreea Balan si Andreea Antonescu 6 amuleta Foto Antena 1 jpg
image
image
image
image
image
image
America Express Andreea Antonescu și Andreea Bălan Foto Antena 1
cub Otniela png
cub alina pușcău png
cub claudia pavel cream png
cub ionuț Iftimoaie png
cub smiley png