Sonia Trifan dezvăluie eforturile disperate ale fostului soț de a se împăca cu ea

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Sonia Trifan și fotbalistul Andrei Neagoe au ales să divorțeze după cinci ani de căsătorie la finalul anulului trecut! Totul după ce celebra creatoare de modă a luptat pentru mariajul său mai bine de doi ani.

Au divorțat, dar se pare că încă se mai gândesc unul la altul! Sonia Trifan și Andrei Neagoe și-au spus adio pentru totdeauna! Vedeta și-a deschis sufletul în fața reporterilor de la Click! și ne-a dezvăluit că fostul partener de viață nu acceptă această despărțire.

Citește și: Sonia Trifan dezvăluie motivul divorțului de fotbalistul Andrei Neagoe

„El nu a renunțat să mă mai caute. În toate modurile mă caută: la telefon, prin mesaje, a venit la ușă, la atelier la mine. El chiar nu a considerat că suntem pregătiți să ne despărțim definitiv dar eu sunt de părere că dacă nu suntem o familie adevărată nu putem să trăim așa. Într-un fel sau altul ne-am jucat cu această reîmpăcare când am vrut eu, nu a mai vrut el și invers”, a declarat Sonia Trifan, pentru Click!.

Sonia Trifan: «Nu îmi place să trăiesc în trecut»

 Gurile rele au răspândit în spațiul public unele zvonuri, anume faptul că fotbalistul mai era implicat într-o altă relație amoroasă cu o altă femeie, lucru care a destabilizat căsnicia celor doi.  

Nu rata nici: Sonia Trifan a divorțat de fotbalistul Andrei Neagoe, după ce a înșelat-o! Click! a aflat toate secretele amantlâcului

„Cred că trebuie să lăsăm trecutul cât de mult putem în spate și să ne concentrăm pe prezent și, evident, pe viitor! Nu îmi place să trăiesc în trecut, chiar dacă am avut foarte multe momente neplăcute, dar uite că astăzi sunt înconjurată de foarte multe prietene. Mi-am dorit să încerc să depășesc momentele și să îmi văd de viață.

Acum, în decembrie, fac aproape trei ani de când am luptat pentru căsnicia mea, ca să rămânem o familie. Din păcate, nu a ținut numai de mine. O familie se construiește în doi nu dintr-o singură persoană. În ultimii aproape trei ani de căsnicie am fost chiar singură.”, a mai spus Sonia Trifan pentru Click!

Vezi și: Sonia Trifan, de urgență la doctor! Ce a pățit designerul? «Nu faceți ca mine! Nu mai aud!»

Sonia Trifan, liniștită după divorț

Vedeta ne-a mai dezvăluit și faptul că nu regretă nicio clipă această separare de soțul său având în vedere cât a luptat pentru acest mariaj:

„Aseară am mai vorbit  cu el strict pentru că aveam nevoie să mai rezolvăm niște lucruri care țineau de amândoi și pot să îți spun că este pentru prima dată când după ce am terminat de vorbit m-am simțit complet eliberată. Am refuzat în ultimele săptămâni să mai vorbim”, a declarat Sonia Trifan, pentru Click!.

Sonia Trifan și Andrei Neagoe, “Adio!” după o căsnicie de 5 ani!

În 2016, Sonia Trifan și Andrei Neagoe, fotbalist la CSM Râmnicu Vâlcea ( formație din Liga a 2-a), au spus “Da!” în fața ofițerului stării civile. Un an mai târziu, cei doi au făcut și nunta, cu mare fast, ceremonia religioasă având loc la o biserică de pe Strada Academiei (din zona Universitate).

  Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!         

image
image
image
image
image
image
banner film png
banner albire dinți png
banner lavinia pirva png
banner armin nicoară png
maria dinulescu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net