Sonia Trifan a divorțat de fotbalistul Andrei Neagoe, după ce a înșelat-o! Click! a aflat toate secretele amantlâcului

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Încă un divorț cu scandal în show-biz! Designerița Sonia Trifan și fotbalistul Andrei Neagoe sunt istorie! Click! a aflat că designerița a divorțat încă din luna decembrie, după ce ar fi fost înșelată de fotbalist! Sportivul și-a făcut bagajele și s-a mutat de acasă la noua lui relație! Avem toate detaliile amantlâcului pe care designerița se tot chinuie să-l ascundă sub preș, de doi ani de zile!

Sonia Trifan s-a despărțit de fotbalistul Andrei Neagoe Sursa: Facebook
Sonia Trifan s-a despărțit de fotbalistul Andrei Neagoe Sursa: Facebook

Căsnicia designeriței Sonia Trifan cu fotbalistul Andrei Neagoe a început să scârțâie serios de aproape doi ani de zile. În ultima vreme au tot apărut pe la colțuri zvonuri cum că designerița ar fi fost înșelată de fotbalist și, ulterior, părăsită. Sonia Trifan a negat, însă, de fiecare dată vehement aceste zvonuri, contactată chiar de Click!

Ba, chiar de Valentine’s Day, în februarie, designerița l-a adus pe fotbalist ca să dea câteva interviuri alături de ea la câteva posturi de televiziune, ca un adevărat cuplu de îndrăgostiți. Totul a fost, însă, se pare doar de ochii lumii și ca să ascundă "gunoiul" sub preș!

Surse din anturajului fostului cuplu au dezvăluit, în exclusivitate, pentru Click!, că Sonia Trifan și fostul fotbalist Andrei Neagoe nu ar mai fi împreună de aproximativ  doi ani. Conform acelorași surse, cei doi nu mai locuiesc împreună și chiar ar fi divorțat la notar, încă luna decembrie a anului trecut!

Trădarea ar fi pus capac mariajului celor doi, după ce fotbalistul ar fi înșelat-o pe frumoasa designeriță. Sonia Trifan a suportat cu greu trădarea fotbalistului. Acesta este, se pare, și motivul pentru care designerița nu a făcut public nici până acum divorțul de Andrei Neagoe. Potrivit acelorași surse, fotbalistul are deja o nouă relație alături de care este foarte fericit.

Sonia Trifan și Andrei Neagoe, “Adio!” după o căsnicie de 5 ani!

În 2016, Sonia Trifan și Andrei Neagoe, fotbalist la CSM Râmnicu Vâlcea ( formație din Liga a 2-a), spuneau “Da!” în fața ofițerului Stării Civile. Un an mai târziu, cei doi au făcut și nunta, cu mare fast, ceremonia religioasă având loc la o biserică de pe Strada Academiei (din zona Universitate).

Designerița este mai în vârstă decât fostul ei soț Andrei Neagoe și, ani de zile, cei doi s-au chinuit să facă un copil. Sonia Trifan a vrut să rămână însărcinată pe cale naturală, însă minunea nu s-a întâmplat. Andrei Neagoe (35 de ani) s-a lăsat de fotbal și, mai nou, este antrenor la juniori.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
banner oana lis png
claudia patrascanu bani casa constanta webp
banner mădălina ghenea png
banner smiley Dinu Maxer png
banner saveta bogdan png
banner alex dobrescu png
banner oana moșneagu vlad gherman png
Maria Lătărețu a fost  supranumită de  arabi ”regină” și au  adulat o pentru vocea ei  jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net