Sonia Trifan a divorțat de fotbalistul Andrei Neagoe, după ce a înșelat-o! Click! a aflat toate secretele amantlâcului

#Exclusiv Click!

Încă un divorț cu scandal în show-biz! Designerița Sonia Trifan și fotbalistul Andrei Neagoe sunt istorie! Click! a aflat că designerița a divorțat încă din luna decembrie, după ce ar fi fost înșelată de fotbalist! Sportivul și-a făcut bagajele și s-a mutat de acasă la noua lui relație! Avem toate detaliile amantlâcului pe care designerița se tot chinuie să-l ascundă sub preș, de doi ani de zile!

image
Sonia Trifan s-a despărțit de fotbalistul Andrei Neagoe Sursa: Facebook

Căsnicia designeriței Sonia Trifan cu fotbalistul Andrei Neagoe a început să scârțâie serios de aproape doi ani de zile. În ultima vreme au tot apărut pe la colțuri zvonuri cum că designerița ar fi fost înșelată de fotbalist și, ulterior, părăsită. Sonia Trifan a negat, însă, de fiecare dată vehement aceste zvonuri, contactată chiar de Click!

Ba, chiar de Valentine’s Day, în februarie, designerița l-a adus pe fotbalist ca să dea câteva interviuri alături de ea la câteva posturi de televiziune, ca un adevărat cuplu de îndrăgostiți. Totul a fost, însă, se pare doar de ochii lumii și ca să ascundă "gunoiul" sub preș!

stanga
dreapta
sonia trifan sot1  JPG
sonia trifan nunta JPG
sonia trfan 4 JPG
sonia trifan andrei JPG
sonia trifan  jpg
oana lis sonia trifan JPG
sonia trifan istanbul 2 jpg
trifan istanbul 3 jpg
Sonia Trifan s a căsătorit cu Andrei Neagoe jpeg
sonia trifan 7777777 jpeg
Sonia Trifan este foarte îndrăgostită de iubitul ei, Andrei Neagoe jpeg

Surse din anturajului fostului cuplu au dezvăluit, în exclusivitate, pentru Click!, că Sonia Trifan și fostul fotbalist Andrei Neagoe nu ar mai fi împreună de aproximativ  doi ani. Conform acelorași surse, cei doi nu mai locuiesc împreună și chiar ar fi divorțat la notar, încă luna decembrie a anului trecut!

Trădarea ar fi pus capac mariajului celor doi, după ce fotbalistul ar fi înșelat-o pe frumoasa designeriță. Sonia Trifan a suportat cu greu trădarea fotbalistului. Acesta este, se pare, și motivul pentru care designerița nu a făcut public nici până acum divorțul de Andrei Neagoe. Potrivit acelorași surse, fotbalistul are deja o nouă relație alături de care este foarte fericit.

Sonia Trifan și Andrei Neagoe, “Adio!” după o căsnicie de 5 ani!

În 2016, Sonia Trifan și Andrei Neagoe, fotbalist la CSM Râmnicu Vâlcea ( formație din Liga a 2-a), spuneau “Da!” în fața ofițerului Stării Civile. Un an mai târziu, cei doi au făcut și nunta, cu mare fast, ceremonia religioasă având loc la o biserică de pe Strada Academiei (din zona Universitate).

Designerița este mai în vârstă decât fostul ei soț Andrei Neagoe și, ani de zile, cei doi s-au chinuit să facă un copil. Sonia Trifan a vrut să rămână însărcinată pe cale naturală, însă minunea nu s-a întâmplat. Andrei Neagoe (35 de ani) s-a lăsat de fotbal și, mai nou, este antrenor la juniori.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

dani otil gabriela prisacariu
romanca rechin 1 png
Romaniţa Iovan şi Iulian Gogan jpeg
FotoJet jpg
andreea banica
FotoJet (5) jpg
printul harry profimedia 0685156749 jpg
romanca rechin 2 png
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
oana roman marius elisei
keith richards ozzy osbourne jpg
delia vacanta alpi4 png
Romaniţa Iovan şi Iulian Gogan jpeg
andreea banica
dani otil gabriela prisacariu