Vedetele și Revelioanele lor de coșmar: „Am simțit că s-a oprit viața în loc!”

#Exclusiv Click!

O vorbă din bătrâni spune că Anul Nou se îngroapă musai cu veselie și distracție! Dar ce te faci când ai parte de un coșmar în toată regula în noaptea dintre ani?! Vedetele au trăit-o pe pielea lor, iar Revelionul din pandemie, de departe, le-a pus capac.

artificii revelion jpeg

Noaptea dintre ani este întotdeauna una cât se poate de specială! Se presupune că ar trebui să ne distrăm la maxim, să desfacem șampaniile și să îngropăm anul vechi cu gălăgie și mare veselie.

Nu întotdeauna, însă, se întâmplă așa! Mai sunt și Revelioane cu bucluc, ca să nu spunem chiar de coșmar, transformate într-un fiasco total! Vedetele au pățit-o și ele cât de bună în noaptea dintre ani! Am aflat care au fost Revelioanele de coșmar ce le-au lăsat cele mai negre amintiri.

Roxana Condurache:„ A fost sfârșitul lumii! Sunam disperată la spital”

Roxana Condurache, simpatica actriță din serialul "Înfruntarea Bacilor", difuzat la Prima TV, nu o să uite niciodată cel mai negru Revelion din viața ei. S-a întâmplat chiar pe perioada pandemiei.

Din păcate, cel mai nereușit Revelion a fost atunci când am rămas cu fiul meu acasă și ne-am făcut planuri să petrecem împreună. El a început, însă, să se simtă foarte rău și eu am cezut că a făcut Covid.

Cu două ore înainte de miezul nopții el a făcut febră mare. A fost sfârșitul lumii. Sunam disperată la spital în noaptea de Revelion. Nu a mai avut nici mama Revelion, nimeni din familie. Până la urmă, copilul a adormit și mi-era frică să nu cumva să se trezească de la artificii. Am stat toată noaptea și l-am păzit.

A fost cel mai urât Revelion pentru mine. De la 2023, îmi doresc sănătate pentru că mi-am dat seama ca asta e cel mai important pentru mine. Va fi un an greu pentru ca fiul meu intră în clasa 0, face 7 ani!”, ne-a povestit actrița de la Prima TV.

Claudia Ghițulescu: „Revelionul ăsta o să-l țin minte toata viața mea!”

Claudia Ghițulescu nu o să uite niciodată Revelionul din timpul pandemiei, pe care l-a petrecut după mulți ani acasă, cu familia. Solista, însă, a rămas lefteră în acel an, căci nu a avut nici un concert.

Fiecare Revelion e unic pentru mine, dar cel cu pandemia mi-a rămas chiar în minte. A trebuit să stau acasă și mi se părea că, pur și simplu, nu e Revelion. Eu eram obisnuită să colind peste tot.

A fost singurul Revelion când nu am cântat și mi s-a părut că s-a oprit viața în loc. Ăsta e Revelionul pe care o să-l țin minte toata viața mea! Dar, a fost totuși și o parte bună că am stat cu ai mei. Nu am mai făcut Revelion cu părinții de când eram micuță!”, ne-a mărturist îndrăgita cântăreață de muzică populară.

Bella Santiago: „E trist fără familie!”

Bella Santiago cântă în acest an de Revelion alături de trupa ei la Timișoara. Micuța cântăreață, originară, din Filipine spune, însă, că Revelioanele petrecute pe scenă reprezintă pentru ea un sacrificiu, căci nu poate să stea cu familia în noaptea dintre ani deloc.

Întotdeauna cel mai frumos Revelion este cel pe care-l petreci cu familia ta. Revelioanele când stau numai pe scenă și mă prinde 12 noaptea acolo și nu cu familia ca să pot să le spun«La mulți ani!» sunt cele mai urâte pentru mine! Asta e un sacrificiu, când nu ești cu familia ta să vă bucurați împreună! Dar, asta e viața noastră, a artiștilor, ne-a dezvăluit ăntăreața, care a câștigat „X Factor”.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
banner film png
banner albire dinți png
banner lavinia pirva png
banner armin nicoară png
maria dinulescu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net