Vica Blochina s-a reinventat prin numerologie, pasiunea ei cea mai de preț! Cum s-a transformat de când este „stăpâna” cifrelor? „Trebuie să mă căsătoresc obligatoriu și nu-mi doresc deloc lucrul ăsta”

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Vica Blochina (49 de ani) s-a regăsit din plin în numerologie, a descoperit că are cifră karmică și a reușit astfel să își schimbe chiar și viața ei, nu doar pe a altora!

Click! a stat de vorbă cu Vica Blochina care nu mai încetează să se oprească din numărat și socotit și am aflat cât de împlinită și fericită este acum fosta balerină dar și că ar trebui să se gândească serios la căsătorie și la a-și întemeia o familie.

De unde și cum ai dezvoltat această pasiune pentru numerologie? Ești pasionată de acest domeniu? Obișnuiai să mergi la un astrolog-numerolog?

Eu sunt 50% lituaniancă și 50% rusoaică și poporul rus este foarte aproape de ezoteric, de psihologie, de numerologie și am această pasiune de foarte mulți ani.  

Vica Blochina: „Am făcut o consultație profundă la un rus”

Acum îți calculezi singură datele și știi ce te așteaptă, nu?

Eu cu asta am crescut, doar că nu vreau să conștientizez până la un anumit punct și am vrut să fac propriile legi.  În fiecare an am luat consultații, iau consultații în luna ianuarie de la astrolog.

Cât de repede ai învățat numerologia? Ai făcut un anumit curs? Ce a fost greu, ce a fost ușor? 

În lumea asta, inclusiv și miniștrii, președinții, au toți numerologi.  Pentru că cine înțelege cum lucrează energia cifrelor nu are cum să trăiască fără această știință. Asta e o știință, 100%, ăsta nu-i ghicit. Este și cunoaștere, știință care este exactă 100%.  Inclusiv și președintele Indiei este un foarte bun numerolog și face singur  calcule. Și după ce am făcut, într-adevăr am făcut o consultație profundă la un rus, m-a convins că asta este ceea ce mi se potrivește foarte bine. Efectiv de atunci, zi și noapte, învăț cifrele.

„Eu am un har!”

Ce ai aflat în ceea ce te privește, cu ajutorul numerologiei, despre viața ta?

Acum învăț la nivel academic și interpretez.  Interpretez pentru că îmi place, e pasiunea mea.  Este pe primul loc în momentul de față pentru mine acest lucru.Îmi place foarte mult.  Acum acționez numai conform datele mele de naștere, conform energiei anului, energiei lunii, energiei săptămânii și energiei inclusiv a zilei. 

Eu în fiecare zi când mă trezesc și fac rugăciunea mea, mă uit și înțeleg ce zi personală a mea este,  ca să știu cum să o întâmpin.Atunci când cunoști bine energia și știi la ce să te aștepți, cum ar veni, previi lucrurile în viața ta.  Și este absolut minunat.  Am și calendarul personal, anul personal tot calculat, inclusiv și denumirile la site, și peste tot, le-am calculat. Am învățat foarte repede pentru că de foarte mult timp am stat și am studiat singură de pe net și pentru că eram super pasionată și atunci zi și noaptea asta făceam.  Nu dormeam deloc până 4-5 dimineața și eram foarte tare băgată în știința asta de cifre, după care am luat cursuri de numerologie în Rusia,  în limba rusă, și acum traduc totul în română. Bineînțeles când fac consultații cu oamenii, totul este tradus în limba română.  Acum plec în fiecare săptămână, învăț ceva. Spre exemplu, de pe 4 septembrie până pe 6 am un curs intensiv,  după care în octombrie trebuie să plec la un curs academic, în Turcia. Acolo o să vină toți rușii din lumea asta.

Datorită situației politice, ne întâlnim toți în Turcia și am învățat relativ repede. Această cunoaștere este recomandată să o înveți pentru tine, pentru că datorită cifrelor pot să știi ce oameni trebuie să angajezi în jurul tău,  ce trebuie să faci în fiecare lună, an, etc., inclusiv poți să știi înclinația către ce boală ai,  e foarte fascinantă chestia asta! Poți să știi cum să te porți cu prietenii, cu copilul, etc,  pentru că, cunoscând cifrele, cunoști foarte bine caracterul omului.Dar eu am dar, am un har! Nu știu dacă har se numește,  dar pot să spun, în data mea de naștere sunt foarte bun transmițător,  eu văd, am foarte bună intuiție, văd exact și știu să interprez cifrele și știu să descifrez, știu să-ți spun,  să-ți explic pe limba ta, ca să mă înțelegi, să mă fac foarte bine înțeleasă.  

Fondatorul este Pitagora, formula după care noi învățăm și acum în vremurile noastre.  A spus în felul următor.  Universul e cifre și în data de naștere a fiecărui om există codul vieții, cheia vieții, care ascunde tot parcursul vieții unui om,  de când se naște până pleacă. Și ce acțiuni trebuie să facă, găsim la fiecare, în data de naștere a unui om.

Deci nu ți-a fost deloc greu să te reinventezi!

Nu mi-a fost greu, pentru că dacă faci ceva cu pasiune și îți place foarte mult, înveți foarte repede.  Dar la început făceam la toți prietenii, adică efectiv veneam la birou și așa am început cu partenera mea, să povestesc despre ea, a rămas șocată când a auzit lucrurile despre ea, după aia am început să fac la avocați, la avocatul nostru, la contabil, la toată lumea de la birou și așa mai departe,  după care am început să vină aflând unii de la alții. Pentru că erau foarte mulțumiți și erau foarte șocați când auzeau ce se întâmplă cu ei.  Adică puteam să zic despre oamenii pe care nu-i cunosc și nu-i văd niciodată în viața asta,  pot să spun exact ce sunt care sunt.

 Chiar tu ai o cifră karmică!

  Despre viață am aflat că exact toate lucrurile care s-au întâmplat în viața mea așa trebuie să se întâmple  pentru că sunt cifra karmică, în primul rând cifra 8 și normal trebuia să trec prin anumite experiențe în viața mea,  că mai târziu, după 40 de ani, că așa lucrează cifra, să-i dau cunoașterea mai departe.  Am aflat că trebuie să ajung o persoană super disciplinată, karmic, că să vezi,  dar karmic și că să vezi ce înseamnă asta, e obligatoriu, trebuie să mă căsătoresc și deși nu-mi doresc deloc lucrul ăsta,  asta e cea mai mare problemă a mea, pentru că îmi place libertatea și nu-mi doresc deloc asta. Dar karmic,  eu trebuie să-mi fac o familie, trebuie să ajung să fiu o persoană super disciplinată,  disciplinată vizavi de mine, de oamenii din jurul meu și de univers, adică foarte corectă,  și trebuie să fiu motivul realizării altora. Adică, prin mine, oamenii trebuie să se realizeze.Eu trebuie să îi ajut pe oameni să se realizeze. Deci de-abia acum sunt pe drumul meu și cam asta fac.  În momentul în care am pus pe foaie hârtie și am început să „despachetez” fiecare cifra a mea, vă spun cu mâna pe inimă,  transformarea mea ca om s-a întâmplat! Eu m-am pus pe drumul cel bun în două săptămâni,  pentru că eu am înțeles care este menirea mea, asta a fost cea mai mare surpriză și în momentul când înțelegi care este menirea ta și îți pui țelurile care trebuie, conform cifrelor și karmei și acțiunilor. Karma înseamnă, din sanscrită, acțiune, acțiunilor tale și prin ce te realizezi,  tu n-ai cum să nu mai fii nefericit. Tu știi drumul tău, tu ajungi un om realizat pentru că ești tot ce îți dorești.  

„Transformarea a fost atât de mare în viața mea, doar în câteva săptămâni...”

Practic, Vica s-a reinventat acum cu această pasiune, nu? Cum îți place să te descrii acum? Cum este Vica de azi? Cât de mult te-ai transformat, să zicem, din toate punctele de vedere?

Am început să lucrez cu mine foarte mult, dar, iarăși, nu faci nimic forțat. Toate lucrurile vin de la sine și le faci cu plăcere.Spre exemplu, pentru mine, alergatul în fiecare zi,  10-12 km pe zi, pentru mine este fericire, mie îmi place lucrul ăsta. Faptul că mănânc sănătos și fac detoxuri,  îmi place. Faptul că mă rog, îmi place.Faptul că am consultații în fiecare zi cu oameni, îmi place,  deci toate lucrurile pe care le fac, îmi plac foarte mult. Faptul că fac școală și învăț cu plăcere.  Adică, pur și simplu, sunt un om, zic, în momentul de față, sunt un om împlinit și realizat și foarte liniștit, echilibrat.Bineînțeles, că mai am de lucrat cu mine în continuare, că trebuie,  dar sunt un om super echilibrat.Transformarea a fost atât de mare în viața mea, doar în câteva săptămâni, în care am văzut,  efectiv, inclusiv, în primul rând, am văzut prietenii mei, după aceea, țin minte, am fost la emisiune la Dan Capatos,  a zis: „Dar nu se poate așa ceva, efectiv, pentru mine ești o mare surpriză!”.

I-a spus Lorei când să facă nunta

Vine lumea la tine să le faci calcule și să le spui ce îi așteaptă?  Parcă Adriana Bahmuțeanu a venit la tine!

Eu consult foarte multă lume cunoscută, foarte multe persoane publice, faptul că vin la mine și întreabă lucrurile astea,  și mi se pare că dă cumva confirmarea că sunt pe drumul cel bun și fac ceea ce trebuie.Eu am persoane din toate domeniile,  inclusiv persoane publice. Am lucrat foarte bine, lucrez în continuare cu Raluca Bădulescu, efectiv, și văd rezultatele.Am lucrat cu Andrei Ștefănescu, iarăși după apariția la ei la Xtra Night Show.  Am avut consultații de trei ore cu Andrei. Prima oară a fost foarte funny, pentru că prima oară,  când am început să vorbesc cu el, stătea pe un  șezlong cu ochelarii pe ochi, și eu am deschis, am făcut-o online, pe laptop,  și zice” „Hai, zi-mi sora mea!”. Și în momentul când am început să-i povestesc ce se întâmplă în viața lui  și datele lui și ce se întâmplă, deci s-a ridicat de pe șezlong...  Efectiv a fost șocat. A intrat în casă și-a luat notițele și am început să scriem și am început să lucrăm.Am doctori, avocați, adică oamenii pe care îi consult sunt din sfere super diferite.  Inclusiv și Lorei i-am spus că cel mai bun an pentru ea este să se facă nuntă anul ăsta sau anul viitor.  Și după ce am făcut calculul, Lora a spus, „singura persoană și prima persoană care știe, ești tu că eu voi face nunta anul ăsta”. Și iată că acum deja avem și invitație la nuntă, adică sunt niște chestii foarte super interesante.

Se înțelege foarte bine cu fiul ei de 17 ani

Cum arată toamna asta pentru Vica? Ce îți mai doreșți pentru tine?

Pentru mine toamna asta este toamna de foarte mare disciplină și foarte multă muncă,  muncă din suflet, nu știu cum să spun,  oricum fac cu pasiune chestia asta. Pentru că pregătesc un proiect,  pregătesc pentru cei care sunt interesați în aceea ce fac eu  și efectiv îmi doresc foarte mult să-i ajut pe oameni să-și găsească menirea, să înțeleagă de ce la unii nu merge viața cum doresc ei,  de ce n-au bani, de ce sunt nefericiți,  pentru că pur și simplu n-au descoperit potențialul lor ascuns. Pur și simplu nu sunt pe drumul lor care trebuie să fie  și atunci pregătesc o chestia pentru iubiții mei, oamenii mei dragi, un proiect.  

Cum e acum relația cu fiul tău? Locuiește tot la tatăl lui?

Eu am o relație foarte bună, foarte frumoasă cu fiul meu dar el locuiește la tatăl lui.Este absolut normal lucrul ăsta și eu sunt foarte fericită că el locuiește acolo,  se simte foarte bine acolo. Și relația mea cu el, cu copilul meu care are 17 ani este foarte bună, suntem prieteni foarte buni. Ca mamă și adolescent.  Suntem foarte apropiați, îl iubesc, îl admir foarte mult  și mai ales cred că și asta m-a ajutat foarte mult,  pentru că cunoscându-i și datele lui, cifrele lui, înțeleg exact cum trebuie să-i vorbesc, ce trebuie să-i spun.  

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Kate și William în 2022 la Royal Charity Polo Cup, Profimedia (3) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
alice la cajo sardinia jpg
foto1 ramona jpg
Banner Silviu Mircescu
 Medana Oprea, frumoasa soție a lui Alin Oprea, este foarte fericită
image
actualitate.net
image
actualitate.net