Cum o umilea Victor Pițurcă pe Vica Blochina: „El m-a manipulat”

Vica Blochina a devenit o figură cunoscută în showbiz-ul românesc datorită relației sale cu fostul selecționer al echipei naționale, Victor Pițurcă.

Blochina a explicat că ruptura dintre ea și Pițurcă  / foto: captura Youtube
Blochina a explicat că ruptura dintre ea și Pițurcă / foto: captura Youtube

Fosta balerină a împărtășit detalii despre relația tumultoasă pe care a avut-o cu antrenorul român și dificultățile pe care a fost nevoită să le suporte.

Fosta balerină a vorbit despre complexitatea și provocările relației sale cu Victor Pițurcă, care a durat 16 ani. În această perioadă, cei doi au avut un băiat, dar Pițurcă nu l-a recunoscut inițial.

După un proces de paternitate, încheiat în noiembrie 2012, fostul selecționer a fost obligat să plătească o pensie alimentară de 8.600 de euro lunar.

Victor Pițurcă a umilit-o pe Vica Blochina

Blochina a explicat că ruptura dintre ea și Pițurcă a avut loc după ce antrenorul a jignit-o într-un cazinou în fața multor persoane. Fosta balerină a detaliat că, pe parcursul relației, a fost supusă la multe umilințe și că Pițurcă a desconsiderat-o constant.4

„M-a umilit foarte mult. Pe mine, acest om toată viața m-a desconsiderat. Tot timpul eram strâmbă, urâtă, un copil prost. Mi-era foarte greu să vorbesc despre asta, pentru că îmi pare rău de timpul pierdut,” a declarat Vica Blochina.

De asemenea, ea a recunoscut că nu a fost deranjată de faptul că era numită amantă, ci de comportamentul jignitor al lui Pițurcă. „S-a schimbat radical modul în care m-am simțit în relație. Am realizat mult timp după despărțire că am fost manipulată. Eu aveam 19 ani, el 40, și am suferit foarte mult din cauza acestei povești,” a spus Blochina în emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai.”

Fosta concurentă de la „Survivor” a încheiat prin a spune că a plătit un preț mare în viața sa personală după relația cu Victor Pițurcă.

Vica Blochina este o fostă balerină și personalitate de televiziune din România, cunoscută și pentru participarea la emisiuni de divertisment. A câștigat notorietate în special datorită relației sale cu fostul selecționer Victor Pițurcă. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Kate și William în 2022 la Royal Charity Polo Cup, Profimedia (3) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
 Concurenta MasterChef, Ionela Grigore, pune familia pe primul loc
netflix pexels jpg
carmen tanase colaj instagram jpg
simona gherghe, cununia civila, facebook 2 jpg
banner andreea marin png
Adrian Văncică Celentano foto Pro TVjpg
netflix pixabay jpg
Chefii sunt foarte fericiți ca au revenit la PROTV cu MasterChef
image
actualitate.net
image
actualitate.net