Cele 3 cuvinte pe care trebuie să le rostești atunci când nu ai bani. Îți vor umple portofelul în mod miraculos

Fie că ne dăm seama de acest lucru, sau nu, totul în viața noastră va fi guvernat de mentalitatea pe care o avem. De la relațiile cu cei din jur și până la succesul în carieră, modul în care alegem să privim lucrurile va influența complet cursul vieții noastre. Iar trei cuvinte anume, dacă sunt repetate suficient, ne pot ajuta să atragem banii în viața noastră.

Trei cuvinte anume pot aduce banii în viața noastră / foto: Shutterstock
Trei cuvinte anume pot aduce banii în viața noastră / foto: Shutterstock

Cu siguranță că toți dintre noi ne dorim să fim independenți financiar și fericiți. Iar, indiferent de ce oportunități ne apar în cale, modul în care privim lucrurile și alegerile spre care personalitatea noastră ne va împine, are un rol crucial în succesul poveștii noastre, ori, în absența acestuia.

Astfel, primul pas spre succes este întotdeauna unul mental, care are legătură cu noi, nu cu lumea din jurul nostru. Iar o utilizatoare TikTok ne vorbește despre sfaturile date de autori precum Joseph Murphy și Neville Goddard, care foloseau anumite cuvinte pentru a atrage banii în viața lor.

„Tot ce ai de făcut este să închizi ochii, să intri într-o stare de liniște, să respiri profund, să te relaxezi și cu ochii închiși, în starea aceea de liniște, să repeți cele trei cuvinte”, ne sfătuiește utilizatoarea TikTok.

Cuvintele care pot aduce banii în viața noastră

Aceste cuvinte simple, care ne împinge creierul către succes, pot fi repetate de trei ori pe zi, ori de câte ori simțim nevoia. În cele din urmă, aceste cuvinte se vor impregna în creierul nostru, iar, în cele din urmă, aceste cuvinte se pot transforma în realitate.

Mai precis, aceste trei cuvinte pe care trebuie să le repetăm sunt „bani”, „abundență” și „fericire”. Astfel, tot ce trebuie să facem este să închidem ochii, să ne relaxăm și să nu mai lăsăm problemele din jurul nostru să ne influențeze.

Odată ce am atins acea stare de liniște atât de importantă, trebuie să repetăm aceste cuvinte, de oricâte ori este nevoie. În timp, putem observa că aceste cuvinte se vor transforma în realitate!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
www.bugetul.ro
Salariu - calcule - facturi - bani - facturi FOTO Shutterstock
image
image
image
image
image
image
gatit salata istock jpg
prajitura cu piersici si migdale jpeg
Pregatiri fest2 jpg
Trei zodii au probleme de sănătate în luna februarie, sursă foto: Pixabay
Voucherele cadou un instrument eficient de motivare a angajaților jpg
ce spune zodia despre destinul tau jpeg
horoscop webp
clatite pixabay jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net