Magazinul cunoscut care oferă 30% din bani înapoi! Condiția pe care trebuie să o îndeplinească românii

Ultima actualizare:

Cu toții privim cu îngrijorare la prețurile tot mai ridicate din ultima vreme, așa că încercăm să facem tot posibilul pentru a economisi cât mai mulți bani. În aceste condiții, un magazin faimos din țara noastră ne oferă o oportunitate de neratat! Dacă îndeplinim o anumită condiție, putem primi 30% din banii cheltuiți înapoi!

Oferta este valabilă din 19 iunie
Oferta este valabilă din 19 iunie

De la facturi și prețul carburanților și până la cele mai banale produse de pe rafturile supermarketurilor, prețurile din țara noastră sunt din ce în ce mai ridicate, în ultima vreme. Iar dacă încercăm să economisim cât mai mulți bani putem, un magazin cunoscut din țara noastră ne oferă o oportunitate pe care cu siguranță că nu ne dorim să o ratăm! Putem primi înapoi 30% din banii cheltuiți, dacă îndeplinim o anumită condiție!

Mai precis, este vorba despre magazinele Auchan, unde în această perioadă se desfășoară această campanie ce poate fi de mult ajutor românilor care încearcă să cheltuiască cât mai puțini bani. Iar tot ce trebuie să știm este că trebuie să îndeplinim o anumită condiție! Mai precis, trebuie să cumpărăm anumite produse ce fac parte din această promoție!

Magazinul care oferă înapoi 30% din banii cheltuiți

Este vorba despre articolele vestimentare ce aparțin mărcii Inextenso, iar oferta este valabilă din 19 iunie! Clienții care vor cumpăra aceste produse din magazinele Auchan, care oricum au prețuri accesibile, chiar și fără această promoție, vor primi acum 30% înapoi, din banii cheltuiți pentru acestea.

De asemea, un alt detaliu important pe care românii trebuie să îl știe este faptul că procentul de 30% nu va fi oferit sub formă de bani cash. Este necesar ca românii care doresc să participe la această promoție să dețină un card de fidelitate Auchan, MyClub, iar suma va fi restituită pe acesta.

Cei care nu au card MyClub își pot face unul oricând doresc, fără nicio dificultate. Acesta poate fi creat chiar și online, în aplicația magazinului. Astfel, românii vor putea beneficia de o reducere semnificativă la aceste articole vestimentare.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
449511188 886549006839280 8344282868118880317 n jpg
image
image
image
image
image
image
SpotHiddenPandaAmongHumansinPictureOpticalIllusionIQTest jpg
visine jpg
image png
evaluare nationala jpg
Cum prega tes ti mas ina pentru drum lung sau pentru o ca la torie de durata  jpg
image png
plane 7406049 1280 jpg
card social jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net