Dieta lui Kate Middleton. Băutura pe care o consumă în fiecare zi pentru a-și păstra silueta de prințesă

#Casa Regală a Marii Britanii
Ultima actualizare:

Kate Middleton are 41 de ani și continuă să se mențină într-o formă fizică demnă de invidiat, motiv pentru care numeroase femei care o admiră s-au arătat interesate de stilul de viață al acesteia.

Deși are trei copii, Kate Middleton și-a păsatrat silueta din tinerețe (Foto: GettyImages)
Deși are trei copii, Kate Middleton și-a păsatrat silueta din tinerețe (Foto: GettyImages)

Kate Middleton are strălucirea unei prințese, dar cu siguranță face eforturi în acest sens. De la pielea ei de porțelan la siluetă, Prințesa de Wales este dovada vie că frumusețea vine din interior. Ducesa de Cambridge este extrem de atentă la obiceiurile alimentare zilnice.

Deloc surprinzător, dieta sănătoasă a lui Kate este de interes pentru fanii regali din întreaga lume. O nouă cercetare efectuată de experții în nutriție de la BarBend a dezvăluit că, oamenii caută des pe Google mesele zilnice ale lui Kate - căutările atingând o medie de 4.600 de accesări pe lună.

Dar ce consumă Kate într-o zi? De la un castron consistent de ovăz la o porție sănătoasă de budincă de curmale, iată care este dieta prințesei de Wales.

Dieta lui Kate Middleton. Ce mănâncă prințesa într-o zi

Mic dejun

Terciul de ovăz este foarte sănătos (Foto: Pixabay)
Terciul de ovăz este foarte sănătos (Foto: Pixabay)

Cu toții cunoaștem puterea unui castron de terci de ovăz - și în mod clar, Kate Middleton o știe și ea. Prințesa de Wales este o mare fană a ovăzului, pe care îl consumă înainte de a participa la evenimente regale sau de a face exerciții fizice. Produsul de bază pentru micul dejun este adesea recomandat ca o masă înaintea exercițiilor de fitness, deoarece acesta eliberează energie pe parcursul întregului antrenament, potrivit site-ului Harper BAZAAR.

În timpul liber, lui Kate Middleton îi place să alerge, să joace tenis și să facă fitness. Pe lângă fulgi de ovăz, prințesa își începe dimineața și cu un smoothie verde, clasic. Își face propriile băuturi pline de antioxidanți, amestecând varză kale, spirulină, matcha, spanac și afine pentru a menține un ten clar și luminos. 

Kate Middleton face și mult sport (Foto: GettyImages)
Kate Middleton face și mult sport (Foto: GettyImages)

Masa de prânz

Kate Middleton preferă de obicei un prânz ușor, bogat în ingrediente crude, de tip vegetarian. Masa ei de prânz este compusă dintr-o salată de pepene verde bogată în antioxidanți, alături de alte fructe suculente amestecate cu avocado, ceapă, castraveți și brânză feta – combinând sănătos arome dulci cu ingrediente sărate.

Alte prânzuri preferate includ Kebab de legume și Curry de linte. Bucătarul Raghu Deora a pregătit aceste mâncăruri delicioase pentru Prințul și Prințesa de Wales în turneul lor din India, pentru că „mâncarea vegetariană era ceea ce preferau amândoi”.

Gustări

Măslinele sunt gustările preferate ale lui Kate Middleton (Foto: Pixabay)
Măslinele sunt gustările preferate ale lui Kate Middleton (Foto: Pixabay)

Lui Kate Middleton îi place, de asemenea, să-și satisfacă foamea cu gustări sănătoase. Între mese, prințesa de Wales ronțăie fructe și legume crude, precum și un super-aliment: fructele de goji. Însă, uneori și ei i se întâmplă să aibe pofte. Ea este o mare fană a floricelelor de porumb, fiind fotografiată în 2014 în timp ce se bucura ciugulind dintr-o găleată de popcorn, alături de Prințul William, și se uita la un meci de baschet ce avea loc la New York.

Deși gustările și mesele lui Kate s-au schimbat de când a intrat în familia regală, ea încă se bucură de unele preparate preferate din copilărie. De mică, îi plac foarte tare măslinele și încă preferă această gustare care scăde colesterolul. Chiar și prințesa Charlotte are o înclinație pentru măsline, Kate dezvăluind în timpul unei vizite la școala primară Lavender că „Charlotte iubește măslinele”, potrivit revistei HELLO!.

Cină

Kate preferă să se răsfețe cu o cină englezească tradițională copioasă sau cu mese hrănitoare bogate în carbohidrați. Ea mănâncă adesea pui (la cină), care este și masa preferată a Prințului William, și îi place să gătească pizza, paste și prăjituri.

În timp ce majoritatea fanilor regali știu că ea nu consumă fructe de mare în timpul vizitelor din străinătate, cu riscul unei intoxicații alimentare care ar fi putut arunca întregul program în aer, Kate și Prințul William s-au abătut uneori de la protocol pentru a gusta un nou fel de mâncare. Mâncătorii aventuroși și iubitorii de sushi au experimentat diverși pești cruzi, cum ar fi Georața sălbatică (o scoică mare de apă sărată), care a fost tăiată subțire sub formă de sashimi.

Desert

Kate păstrează loc și pentru desert, mai ales pentru o anumită budincă. Fostul bucătar al familiei regale, Darren McGrady, a dezvăluit că budinca clasică britanică “Sticky Toffee” este dulcele preferat al prințesei.

Ea este, de asemenea, fan al ginului tonic, deoarece Prințul William îi toarnă adesea această băutură, după ce și-a trimis la culcare cei trei copii ai lor, George (9 ani), Charlotte (7 ani) și Louis (4 ani). 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
radiografie pulmonara shutter jpeg
image
image
image
image
image
image
zodii muncitoare jpg
fata blonda zodii horoscop shutterstock 109970870 jpg
horoscop jpeg
tocana ficat ceapa jpeg
horoscop pexels jpg
cub horoscop iertare png
5 RETETE de salate mega sanatoase pentru pachet Ce sa iei cu tine pentru pranzul de la munca (1) jpg
piure de cartofi freepik jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net