De-a râsul-plânsul! Un bărbat a fost părăsit de amantă, pentru că nu a participat la înmormântarea mamei sale: „Poate ar trebui să rămân cu soția”

Un bărbat de 44 de ani a cărui căsnicie nu mai funcționa așa cum trebuia a decis că are nevoie de o amantă. Toate bune și frumoase între ei, până în momentul în care mama femeii a murit, iar ea l-a părăsit, din cauza faptului că n-a putut participa la înmormântare. 

Bărbat supărat / Sursă foto: Pixabay
Bărbat supărat / Sursă foto: Pixabay

Atunci când căsnicia unui bărbat a început să scârțâie, acesta a cunoscut-o pe amanta lui, în cadrul unui eveniment de la serviciu. De la început, s-a format o legătură puternică între ei, iar lucrurile negative legate de soția sa au fost date uitării.

Au urmat perioade bune în care a regăsit, în amantă, tot ceea ce nu mai vedea în soția lui, până când aceasta l-a părăsit. 

Părăsit de amantă pentru că nu a participat la înmormântarea mamei ei

Sfâșiată de durere, femeia s-a confruntat cu moartea mamei sale, însă bărbatul nu a putut să participe la funeralii, mai ales din postura de om căsătorit. Din această cauză, l-a părăsit și acum, disperat, el se gândește să se reîntoarcă la mariajul eșuat de acasă, notează thesun.co.uk. 

„Amanta mea m-a părăsit pentru că nu am putut merge la înmormântarea mamei ei. Am vrut să fiu acolo, dar a fost imposibil din punct de vedere logic, iar ea a spus că asta a fost un motiv de rupere a relației dintre noi. Acum mă simt furios, confuz și deprimat.

O iubesc pe această femeie și am fost pe punctul de a-mi părăsi soția pentru ea. Eu și iubita mea ne-am cunoscut acum patru ani la un eveniment de la serviciu. Eu am 44 de ani, iar ea are 39 de ani.

Soția mea are 42 de ani și suntem căsătoriți de 18 ani, cu doi copii adolescenți. Căsnicia noastră nu a fost tocmai bună timp de mulți ani. Așa că atunci când am întâlnit-o pe amanta mea, care era plină de viață și pasiune, mi-a întors lumea pe dos!

Ea mi-a oferit intimitatea care îmi lipsea și romantismul pe care nu-l mai trăisem de când s-au născut copiii mei. Mai mult decât atât, puteam să vorbesc orice cu ea. Era interesată de mine, de viața mea, de visele mele.

Citește și - Umilință totală! O femeie a descoperit că soțul avea amantă de 15 ani: „Ducea o viață secretă. Mă lăsase însărcinată și făcea sex cu o altă femeie”

Dar ea știa de la început care e treaba. Știa că nu eram pregătit să îmi abandonez sau să-mi neglijez copiii. Iar asta însemna că uneori copiii mei trebuiau să fie pe primul loc, iar eu nu puteam să o văd întotdeauna când ea voia să fiu acolo.

Cu câteva luni în urmă, am căzut de acord că era timpul să-i spunem soției mele adevărul.

Începusem să vorbesc cu avocații pentru a începe procesul de divorț. Vorbisem chiar și despre căsătorie, odată ce divorțul meu ar fi fost finalizat. Dar apoi mama iubitei mele a murit brusc și totul s-a destrămat.

Înmormântarea - la aproape 300 de kilometri distanță - s-a nimerit să fie în aceeași zi cu examenele fiului meu și nu am putut merge.

Când a ajuns acasă, mi-a spus că s-a terminat. Am inima frântă. Dar faptul că am renunțat la relația noastră o va face și mai nefericită. O parte din mine vrea să o roage să mă primească înapoi, iar cealaltă parte se gândește că poate ar trebui să rămân cu soția și copiii mei până la urmă”, a mărturisit bărbatul, potrivit sursei citate. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Poliție Belgia jpg
image
image
image
image
image
image
omleta pexels jpg
familie la masa de sarbatori jpg
horoscop shutterstock jpg
femeie fericită singura jpg
horoscop zilnic 15 aprilie jpg
sarmale freepik jpg
coafura1 jpg
Nuante de par in tendinte la finalul lui 2022  Sursa foto shutterstock 523630864 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net