„Sunt însărcinată, dar soțul meu are numai aventuri”. Confesiunile șocante ale unei femei de 36 de ani

A crezut că și-a întâlnit sufletul pereche, dar se pare că s-a înșelat amarnic. În ziua în care a aflat că este însărcinată, a fost și ziua în care a aflat că bărbatul a înșelat-o cu o fcolegă de la muncă. De altfel, ea însăși a fost la început amantă, el fiind un bărbat căsătorit. Povestea șocantă a unei femei de doar 36 de ani.

Confesiunile șocante ale unei femei de 36 de ani / foto: arhiva Click!
Confesiunile șocante ale unei femei de 36 de ani / foto: arhiva Click!

Într-un singur an, o femeie în vârstă de 36 ani mărturisește că a fost iubită, amantă, iar iubită, ca apoi să afle că va fi viitoare mămică și, mai mult, că la rândul ei a fost înșelată.

„Am 36 de ani, iar iubitul meu are 38 de ani. Când ne-am cunoscut la clubul de tenis, eu eram într-o relație de foarte mult timp, iar el era căsătorit. Dar nu am putut să stăm departe unul de celălalt. Atracția sexuală a fost evidentă încă de la început, iar într-o seară, când am ieșit mai mulți într-un club și soția lui era plecată, știam amândoi ce va urma să se întâmple”, povestește femeia, potrivit tabloidului britanic The Sun.

A aflat că este însărcinată

Apoi spune că după câteva pahare, au ajuns amândoi la el acasă și... probabil că ne dăm toți seama ce-a urmat. Ulterior, s-a despărțit de iubitul ei, mărturisind că au rămas prieteni buni. După câteva luni, și bărbatul care i-a furat inima a încheiat orice legătură cu soția lui și s-a mutat cu ea, dar, bineînțeles, povestea nu are o continuare fericită.

A descoperit că bărbatul o înșela cu o colegă de la muncă, ironic, de când a început o relație cu ea. De altfel, a aflat acest lucru în ziua în care a primit o veste ce ar fi trebuit să o bucure: că este însărcinată! Când l-a confruntat, bărbatul i-a spus că a greșit și că nu o să se mai vadă cu colega sa.

„Sunt câteva luni de când nu mai suntem împreună, pentru că pur și simplu nu am putut renunța la subiectul aventurii lui. Îmi iubesc partenerul, sunt însărcinată în șase luni și vreau ca mica noastră familie să fie împreună, dar nu pot trece peste ce mi-a făcut”, a spus femeia la final.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Jennifer Lopez în bej, Profimedia (5) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
ciorba de fasole cu afumatura jpg
Puteri paranormale, zodii jpg
reteta salata de vinete
horoscop shutterstock jpg
fructe murate istock jpg
gem struguri jpg
Cum sa eviti depresia dupa vacanta de vara  3 trucuri si sfaturi jpg
must de struguri jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net