Meghan Markle a șocat o lume întreagă. Motivul pentru care a vrut să se sinucidă în timp ce era însărcinată: „Voi primi o lovitură pentru asta”

#Casa Regală a Marii Britanii

Meghan Markle a trecut prin momente cumplite în timp ce locuia la Palat. Soția Prințului Harry s-a luptat cu depresia și a avut tendința să se sinucidă când era însărcinată.

Meghan Markle și Prințul Harry / Foto: Getty Images
Meghan Markle și Prințul Harry / Foto: Getty Images

„Nu aș vrea ca cineva să se simtă în acest fel”

În 2021, Meghan Markle a dezvăluit în cadrul unui interviu, că viața sa în Familia Regală nu este deloc roz. Nu prea s-a înțeles cu rudele soțului său și chiar înainte de nuntă, a avut câteva probleme cu Kate Middleton. Mai mult, în timp ce era însărcinată cu primul copil, aceasta s-a confruntat cu depresia, ajungând chiar și la gânduri suicidale. Recent, partenera prințului Harry a dezvăluit motivele care au împins-o să facă acest lucru.

„Când ai trecut prin orice nivel de durere sau traumă, cred că o parte din călătoria noastră de vindecare – cu siguranță o parte a mea – este să fii cu adevărat deschis în privința asta.

(…) Cred că nu aș vrea ca cineva să se simtă în acest fel. Și nu aș vrea niciodată ca altcineva să-și facă acest tip de planuri. Și nu mi-aș dori ca altcineva să nu fie crezut”, a povestit Meghan Markle într-o discuție cu Jane Pauley, de la CBS Sunday Morning.

De asemenea, Ducesa de Sussex spune că nu îi pasă dacă va fi judecată și consideră că merită să își asume riscul, chiar dacă la început i-a fost greu să vorbească deschis cu soțul ei.

„Dacă exprimând ceea ce am trăit va ajuta pe cineva sau va încuraja pe cineva să verifice cu adevărat și să nu presupună că aparențele sunt bune, totul este în regulă. Merită. Voi primi o lovitură pentru asta”, a completat ea.

„Sugerează că este curajoasă”

Judi James, specialist în limbajul corpului a analizat fiecare gest al cuplului în timpul interviului și a ajuns la următoarele concluzii.:

„În timp ce Meghan își împărtășește propria poveste despre gânduri sinucigașe, ea efectuează mai multe ritualuri de înfășurare a părului și un zâmbet ironic, lipsit de veselie care sugerează că este curajoasă.

Mâna ei e sprijină pe piciorul lui Harry căutând susținerea lui, în timp ce acesta stă cu capul ridicat privindu-i fața cu îngrijorare. Când se uită în jos, degetele se freacă împreună în ceea ce pare a fi anxietate, în timp ce Meghan descrie ceea ce a depășit după nu a fost crezută”, a spus expert pentru Mirror.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Jennifer Lopez în bej, Profimedia (5) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
teo trandafir colaj facebook jpg
netflix pixabay jpg
Andrei Ursu și Vlad la Asia Express   Antena  1
mihai gainusa facebook jpg
banner Ana Morodan png
anca turcasiu si andreea samson la asia express 2024 jpg
netflix pexels jpg
pro tv antena  jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net