Cea mai nesuferită zodie în 2023. Fugi mâncând pământul dacă te întâlnești cu ea

Vrei să afli care este cea mai nesuferită zodie în 2023? Trebuie să fugi mâncând pământul dacă îți iese acest nativ în cale. Unii nativi sunt buni, blânzi și înțelegători, în timp ce alții au și momente în care te scot din sărite. Însă, acest nativ reușește să câștige locul 1, fiind urmat îndeaproape cu un alt nativ, care vine tare din urmă.

Cea mai nesuferita zodie din 2023, sursă foto: Canva

Acest nativ își urmărește doar scopul propriu și vrea ca cei din jurul său să îi ofere tot ce își dorește pe tavă. Are țeluri prea înalte și nu vrea să asculte de sfaturile oamenilor care îi vor binele. Această zodie din horoscop consideră deasupra tuturor și crede că merită mai multe lucruri bune, fără să depună eforturi pentru ele.

Citește și: Cea mai norocoasă zodie în luna februarie. Are mare noroc la bani până la sfârșitul iernii

Cea mai nesuferită zodie din 2023

Este vorba, de fapt, despre zodia Gemeni. Reușește să câștige bani mulți în iarnă și primăvară, dar spre vară apar necazurile pentru că nu știe să păstreze averea primită. Are tendința să arunce cu banii în stânga și-n dreapta, doar ca să le arate celor din jurul său cât de multă putere și influență are asupra societății.

Însă, din păcate pentru acest nativ care va lua premiul cel mare pentru nesuferitul anului, va avea parte de o căzătură majoră în vară, pe mai multe planuri. Karma îi pregătește o lecție dură, fix atunci când se crede protejatul astrelor. Dacă reușește să învețe aceste lecții, își va reveni înspre toamnă. Dacă nu va face asta, va repeta greșelile de acum și în iarna următoare.

Iată și: Zodia aceasta va fi trădată de cei mai buni prieteni. Fii atent la semnalele acestora

Ce nativ câștigă locul doi

Chiar dacă nativul din zodia Gemeni primește marele premiu, există încă o zodie care se luptă pentru primul loc în acest top. Pe locul doi în lista nesuferiților de anul acesta se află zodia Capricorn. Nativul din horoscop se plânge tuturor de necazurile prin care trece în timp ce folosește empatia celor din jurul său ca să îi manipuleze și să obțină tot ceea ce își dorește.

Este o zodie capabilă de orice doar ca să își atingă țelurile. Minte cu nerușinare și își schimbă minciunile în funcție de persoana cu care vorbește, în funcție de planul pe care l-a pus la punct, dar și în funcție de situația în care se află.

Uite și: Cum poți recunoaște o zodie în funcție de trăsăturile feței? Peștii au o privire visătoare

În cele din urmă, multe persoane încep să se prindă că sunt folosite și se îndepărtează tot mai mult de acest nativ. Trebuie să învețe anul acesta lecția karmică a onestității. Doar cu sinceritatea își vor putea îndeplini dorințele, fără să rămână siguri. Altfel, soarta va avea grijă să le dea Capricornilor peste nas. Au și niște relații mai dificile de rezolvat și niște conflicte din trecut pot să iasă iar la iveală. Rănile vechi îi fac să reacționeze adesea nepotrivit, dar minciunile pe care le spun celor din jur nu fac decât să le atragă și mai multe necazuri.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
wizz air avion la sol
image
image
image
image
image
image
zodii pixabay jpg
dependenta de sex jpeg
fericire freepik jpg
Retele sociale - facebook - telefoane FOTO Shutterstock
horoscop webp
zodii meteoriti png
femeie trista jpg
horoscop freepik jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net