Horoscop pentru vara lui 2023. Trei zodii își vor schimba viața în bine sau în rău. Avertismentul Cameliei Pătrășcanu

Ultima actualizare:

Vara anului 2023 poate fi plină de surprize atât neplăcute, cât și neplăcute pentru trei zodii ale horoscopului. Astrologul Camelia Pătrășcanu a oferit cele mai importante previziuni pentru zodiile Peși, Taur și Gemeni. Rămâi în continuare alături de noi pentru a afla ce schimbări vor avea în viața lor aceste zodii enunțate, după ce Mercur iese din retrograd. 

Camelia Pătrășcanu, previziuni pentru trei zodii din horoscop / foto: Colaj Click!
Camelia Pătrășcanu, previziuni pentru trei zodii din horoscop / foto: Colaj Click!

Mercur își reia tranzitul începând cu data de 10 iunie, dată în care scăpăm de faza retrogradă a planetei, a transmis Camelia Pătrășcanu pe canalul Astro Fanatik. Intervalul aprilie-iunie este prielnic pentru a ne oferi o altfel de perspectivă asupra propriei vieți, punând în balanță slăbiciunile, atuurile și nevoile noastre, pentru a lua noi decizii. Așadar, iată ce se va întâmpla cu Peștii, Taurii și Gemeni, după ce scapă de Mercur retrograd.

Peștii vor rezolva multe lucruri în viața lor

Persoanele născute sub acest semn zodiacal se vor ocupa de diverse documente, avize sau autorizații. Dețin informațiile necesare de care au nevoie pentru a rezolva anumite lucruri pe care trebuie să le pună la punct în viața lor.

Taurii își vor asculta intuiția și vor face schimbări impresionante

Presiunea astrală se resimte asupra Taurilor. Acest semn zodiacal este înconjurat de multe planete: Jupiter, Uranus și Mercur. În perioada următoare acești nativi vor analiza la rece mai multe aspecte ale vieții lor și vor încerca să găsească răspunsuri la întrebările pe care le au.

Vor da dovadă de o independență cu care nu au fost obișnuiți până acum, și vor lua decizii extrem de importante în viața lor.

Gemenii vor afla răspunsuri importante

Anumite situații din viața acestor nativi vor căpăta o altă turnură. În perioada următoare, Gemenii vor afla anumite informații legate de relațiile amoroase, profesionale sau de sănătate. Vor despărți firul în patru și vor face anumite conexiuni importante, care îi vor ajuta să obțină claritate asupra unor informații pe care le dețin.

image
image
image
image
image
image
horoscop jpeg
Infidelitate jpg
barfe jpeg
esoteric 652642 1280 jpg
image png
semineu dim jpg
1 pozitiile de amor pe care femeile le iubesc ucew jpg jpeg
zodiac sign 2532970 960 720 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net