Cum să prepari sosul pentru paste la fel ca în restaurantele de lux. Trucurile pe care doar bucătarii de top le cunosc
De multe ori, nu avem timpul și răbdarea necesară pentru a pregăti un sos pentru spaghete de la zero, așa că apelăm la cele din comerț! Acestea, desigur, sunt o variantă perfect valabilă și delicioasă, pe care nu o vom regreta! Cu toate acestea, tot mai există câteva ingrediente simple pe care le putem adăuga în sos, pentru ca acesta să fie și mai delicios!
Din păcate, de cele mai multe ori, nu avem nici timpul și nici răbdarea necesară pentru a pregăti un sos pentru spaghete de la zero, așa că dăm o fugă prin magazine, pentru a cumpăra unul deja la borcan! Ei bine, nu ne oprește nimic din a folosi acest sos așa cum l-am cumpărat, fără să îi mai facem nimic! Însă, dacă ne dorim o masă specială și delicioasă, există câteva ingrediente simple pe care le putem adăuga în sos, care îl vor schimba comlet, în doar câteva minute!
Potrivit informațiilor oferite de către cei de la forksoverknives.com, primele lucruri pe care le putem adăuga în sosul ales sunt două ingrediente extrem de populare în bucătăria italiană, așa că vor fi perfecte pentru spaghetele noastre! Este vorba, după cum poate deja intuim, despre busuioc și oregano! Doar una, sau două, lingurițe din aceste ierburi vor fi perfecte, iar tot ce trebuie să faceți este să le amestecați în sos!
Cum putem face sosul perfect pentru spaghete
Iar dacă tot vorbim despre ierburi pe care le putem adăuga în sos în doar câteva minute, ei bine, puțin cimbru proaspăt va fi foarte delicios în sosul nostru! Iar dacă tot adăugăm ierburi proaspete, nu avem cum să uităm despre rozmarin, salvie, sau tarhon! Acestea ne pot transforma complet sosul cumpărat din magazin, iar tot ce trebuie să facem este să amestecăm câteva minute!
Alte două ingrediente delicioase pe care le putem adăuga rapid în sos sunt ceapa și usturoiul! În doar câteva minute, sosul nostru va fi transformat complet! Iar, nu în ultimul rând, orice mâncare devine mai delicioasă atunci când este picantă! Așa că nu ezitați să fiți generos cu boiaua adăugată în sos!