Prăjitura de post a lui Florin Dumitrescu. E ieftină, îți trebuie 7 ingrediente și este foarte gustoasă
Credincioșii din țara noastră deja se află, de câteva zile bune, în Postul Paștelui. Aceștia vor continua să postească până pe 19 aprilie, iar cei care își doresc să se bucure de un desert delicios în această perioadă, pot apela la rețeta de prăjitură a lui Chef Florin Dumitrescu!

Este o prăjitură simplă, pe bază de mălai și care, în total, nu are decât câteva ingrediente! Dar, acest preparat de post are un gust deosebit, fiind rețeta folosită de către Chef Florin Dumitrescu.
Iar cei dintre noi care ne aflăm în căutarea unui preparat gustos în post, vor aprecia, cu siguranță, această rețetă!
Ce ingrediente ne trebuie pentru această prăjitură delicioasă de post
Practic, nu avem nevoie decât de câteva ingrediente simple, pentru a pregăti această părjitură de post. Este vorba despre 100 de grame de mălai, 200 de grame de făină, cât și de 150 de grame de zahăr pudră. Desigur, pe lângă acestea, mai trebuie să avem la îndemână și un pliculeț de praf de copt, cât și doar un vârf de linguriță de bicarbonat de sodiu.
Apoi, pentru a putea pregăti această prăjitură simplă de post, ne mai trebuie și 300 de ml de lapte de migdale, cât și o portocală, inclusiv coaja acesteia. Odată ce avem pregătite toate aceste ingrediente, vom putea începe să gătim!
Cum putem face rapid un desert gustos
Partea cea mai bună atunci când vine vorba despre această rețetă este faptul că ea este foarte ușor de pregătit! Chiar și cei dintre noi care nu avem prea multă experiență în bucătărie vom putea pregăti prăjitura ușor și rapid! Primul pas pe care trebuie să îl facem este să amestecăm într-un vas mălaiul, zahărul pudră, cât și făină. Apoi, vom putea adăuga și bicarbonatul și vom amesteca din nou.
Foarte încet, vom adăuga și laptele de migdale peste aceste ingrediente și vom amesteca bine. Coaja de portocală trebuie adăugată, de asemenea, în compoziție. Mai departe, vom pune hârtie de copt într-o tavă, iar apoi vom adăuga toată compoziția în vas.
Prăjitura trebuie pusă la cuptor vreme de 30 de minute, la o temepratură de 170 de grade. Între timp, folosind patru lingurițe de zahăr pudră și zeama unei portocale, vom pregăti și siropul. La final, după ce prăjitura s-a și răcit, vom adăuga siropul peste ea.