Rețeta faimoasă de pâine la tigaie. Ce ingredient neașteptat folosesc turcoaicele în compoziție
Este o rețetă simplă, delicioasă și pe care o veți putea pregăti foarte rapid și ușor în propria bucătărie! Este vorba despre pâinea turcească la tigaie, un preparag gustos pe care îl veți putea servi alături de nenumărate preparate!

Pâinea turcească la tigaie este foarte ușor de pregătit, chiar și de către cei care nu au foarte multă experiență în bucătărie. Nu vă trebuie decât câteva ingrediente simple, foarte ușor de găsit!
De ce ingrediente aveți nevoie
Din fericire, pentru a pregăti această rețetă delicioasă nu aveți nevoie decât de câteva ingrediente simple și foarte ușor de găsit în orice magazin din țară! În primul rând, vă trebuie 40 de grame de drojdie proaspătă, 400 ml de apă, 400 ml de chefir, un kg de făină cât și o linguriță de sare.
De asemenea, pentru a pregăti această pâine vă mai trebuie și o linguriță de zahăr și puțin ulei. Odată ce aveți la îndemână toate aceste ingrediente, veți putea începe să pregătiți faimoasa rețetă de pâine turcească.
Cum se pregătește această pâine
Pentru a pregăti această rețetă delicioasă, primul lucru pe care trebuie să îl faceți este să amestecați, într-un bol, drojdia, zahărul, trei linguri de făină și un pahar de apă caldă, până când aveți un aluat omogen.
După ce ați lăsat totul vreme de zece minute, va trebui să adăugați sarea, chefirul și încă un pahar de apă, după care veți amesteca totul bine. Mai departe, trebuie să cerneți treptat făina, apoi veți frământa aluatul până când are o textură cât mai omogenă, potrivit KiloRețete.
Acum, veți unge suprafața de lucru și mâinile cu ulei, veți mai frământa puțin aluatul iar apoi formați o bilă din acesta și o lăsați într-un bol uns cu ulei. Mai departe, luați cam aproximativ 200 de grame din aluat și formați bile. Acestea trebuie presărate cu făină și întinse până au o grosime de 0,8 mm.
Mai departe, tigaia trebuie încinsă bine iar turta trebuie coaptă pe fiecare parte vreme de 1 – 2 minute. Apoi, ea mai trebuie lăsată pe foc vreme de 5 – 7 minute, până când se rumenește pe ambele părți!


































