Tot ce nu știai despre Roxana Blenche, prezentatoarea e misiunii „Hello Chef”

Ultima actualizare:

Roxana Blenche este câștigătoarea sezonului 8 al unuia dintre cele mai îndrăgite show-uri culinare, „Chefi la Cuțite”. Ea a venit la emisiune cu gândul de a fi prima femeie care va primi marele premiu și așa s-a și întâmplat. Roxana este, în prezent, prezentatoarea emisiunii Hello Chef și urmează să devină mămică în primăvara aceasta. 

Cine este Roxana Blenche de la Chefi la Cuțite

Roxana este prezentatoarea emisiunii Hello Chef, care a ajuns deja la sezonul 5, al cărui start va fi duminică, 12 februarie. Ea gătește alături de diverși invitați, iar la acest show participă și Carmen Brumă.

Pasiunea ei pentru bucătărie a început în Baia Mare, alături de chef Michael Pascale, care a câștigat Hell's Kitchen România. Apoi, tânăra a mers în Brașov și la vârsta de 23 de ani a ajuns să fie chef. Atunci când a participat la Chefi la cuțite, ea lucra deja ca bucătar în București, chef Cezar Munteanu fiind cel care i-a călăuzit drumul și care îi este și acum mentor. Dacă nu ar fi avut succes în domeniul gastronomic, meseria ei ar fi fost de inginer zootehnist.

Prezentatoarea „Hello Chef” este gravidă

Roxana s-a căsătorit în data de 28 decembrie 2022 cu Bucur Cătălin, alături de care avea o relație de 3 ani, iar în septembrie a dezvăluit că urmează să fie mamă pentru prima oară, printr-o postare foarte drăgută de pe Instagram. Pe rețeaua de socializare, Roxana a postat o fotografie în care se vedea ecografia bebelușului, o suzetă și o pereche micuță de șosete: „Într-o zi de primăvară o sa cunoașteți noul membru al Familiei Bucur-Blenche. Mami zice ca sunt un Blenchișor, iar Tati zice ca sunt un Bucuraș. Vă las pe voi sa decideți. Vă pupă Bucurașul Blenchișor!”, a scris viitoarea mamă pe contul său de Instagram, la momentul respectiv.

Cătălin nu este vedetă și nu are nicio tangență nici nu domeniul culinar, dar Roxana a spus că o face fericită și că sunt pregătiți să facă pasul cel mare. El se ocupă cu domeniul juridic și „este mult mai bine așa. Fiecare cu meseria lui, suntem foarte fericiți”, spunea chiar Roxana. Cei doi se cunoșteau de câțiva ani înainte să formeze un cuplu, pentru că amândoi provin din același oraș.

Roxana Blenche va fi mamă

Ce sex va avea bebelușul Roxanei Blenche

La o lună după ce fosta câștigătoare de la Chefi la Cuțite a dezvăluit că este gravidă, a postat un videoclip prin care a făcut public sexul copilului. O idee foarte originală și potrivită pentru un chef, a făcut un tort, iar când l-a tăiat, interiorul era roz, ceea ce înseamnă că va avea o fetiță pe care o va chema Olivia.

„Am fost la doctor cu mami și tati, eram foarte relaxată, stăteam picior peste picior și cu mâna la frunte. Normal, doar sunt prințesa familiei. Vă pupă Olivia!”, a postat pe Instagram, Roxana, anunțând numele fetiței.

Roxana a spus că s-au gândit împreună, și ea și soțul la ce nume va avea copilul, dinainte de a afla care este sexul lui. Astfel, dacă era băiat, l-ar fi chemat Darco sau Ivan.

Când va naște Roxana?

Roxana crede că va naște primăvara, prin luna aprilie, în jurul zilei sale de naștere, astfel va fi un motiv dublu de sărbătoare în familia acesteia!

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!  

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Evacuare militari ucraineni Azovstal - 17 mai 2022 / FOTO EPA-EFE
image
image
image
image
image
image
colaj premiile gopo 2024 jpg
claudia ghitulescu jpeg
delia 2  crop 1665421206 jpg
netflix pixabay jpg
artista care a trait cu amanta sotului png
image png
Schimbare majora la Survivor All Stars 2024  Apar noi reguli de joc ce se intampla cu duelurile eliminatorii jpg
banner alex delea png
image
actualitate.net
image
actualitate.net