Carol, fiul lui Șerban Ionescu și al Magdei Catone, actor în Teambuilding. Iată-l în rolul lui Scandal

Ultima actualizare:

Carol Ionescu, fiul renumiților actori Șerban Ionescu și Magda Catone, urmează calea părinților săi, căci deja are la activ câteva filme și scene de teatru. Una dintre cele mai recente pelicule în care a jucat este parodia Teambuilding, iar rolul lui este al unui oltean bețiv din grupul corporatiștilor din Craiova, sub numele de Scandal. 

carl ionescu serban ionescu jpeg

Așadar, corporatiștii olteni, echipa din care Carol face parte, reprezintă echipa angajaților care se distrează foarte mult și s-au prezentat la locația teambuilding-ului în stare de ebrietate, stare în care se află pe tot parcursul filmului. 

Citește și: Micutzu s-a dat peste cap pentru a crea filmul „Teambuilding". A venit chiar și cu bani de acasă!

În Teambuilduing s-au organizat diferite activități, fiecare grup de corporatiști se luptau pentru Cupa Veseliei. Una dintre activități era individuală, iar Scandal a fost cel desemnat să cânte la karaoke, restul activităților implicau muncă de echipă. Totuși, echipa celor din Craiova nu era competitivă, fapt pentru care nu a obținut niciun punct. Mai mult doreau să se distreze, ceea ce au și făcut pe tot parcursul filmului.

Filmul a avut parte de un succes foarte mare în cinematografe, iar de când s-a lansat pe Netflix s-a bucurat de o menținere timp de câteva zile în Top 10 al celor mai vizionate pelicule de pe platforma de streaming.  S-au investit 800 de mii de euro pentru producerea ecranizării, însă, în schimb, au câștigat 5 milioane de euro, până la momentul scrierii acestui articol.

Pe lângă actorie, Carol este și organizator de festivaluri și producător de filme, și se bucură de un succes enorm. 

Șerban Ionescu, tatăl lui Carol, inițial, nu dorea ca fiul său să fie actor, dar, până la urmă, a obținut și acordul lui și l-a sprijinit până la ultima suflare, iar dacă ar mai fi în viață cu siguranță ar fi mândru de el. 

Șerban Ionescu a murit la vârsta de 62 de ani, în anul 2012, iar anul trecut fiul său a lansat, împreună cu mama sa, a doua ediție a Festivalului de Teatru și Film „Șerban Ionescu”, astfel comemorând 10 ani de la moartea sa. 

Festivalul de Teatru și Film „Șerban Ionescu” arată susținerea lui Carol și a mamei lui față de tinerii artiști, iar prin intermediul festivalului le oferă șansa de a sta de vorbă cu marii actori ai României, dar și de a-și dezvolta creativitatea, de a fi mai curajoși.

Carol și mama sa s-au gândit să creeze un festival în memoria lui Șerban Ionescu, fapt pentru care festivalul s-a lansat într-o ediție pilot în anul 2018. Totuși, pandemia a făcut dificilă lansarea primei ediții a festivalului, motiv pentru care a apărut abia în anul 2021.

Chiar dacă de când era mic își petrecea timpul în sălile teatrelor, uitându-se la părinții săi care erau pe scenă, avea alte aspirații, dar care nu s-au concretizat. Tânărul Carol își dorea să fie astronaut, dar rezultatele școlare i-au spulberat visul, apoi și-a dorit să fie fotbalist, de asemenea, un alt vis care nu a durat prea mult. 

În plus, mai cocheta cu muzica, își dorea să își formeze o trupă, îi plăcea și antropologia, doar că nu era un copil care avea rezultate școlare foarte bune. A studiat la Școala Centrală din București, a făcut parte dintr-un grup de teatru, a absolvit facultatea de teatru din București, iar în prezent este actor la mai multe teatre.

image
image
image
image
image
image
netflix pixabay jpg
Telecomanda televizor posturi TV FOTO Unsplash Jonas Leupe jpg
Îndrăgita artistă s-a declarat cucerită de Sri Lanka
Mihaela Bilic jpg
Cântăreața își sărbătorește partenerul de viață în Italia
serban pavlu umbre sezon3 foto adi marineci jpeg
gasca zurli jpg
 Oana Roman (47 de ani) a recunoscut faptul că nu a avut mereu o viață roz și lipsită de probleme
image
actualitate.net
image
actualitate.net