Catinca Roman, adevărul despre relația cu Petre Roman. Cum a tratat-o tatăl vitreg: „Se punea pe egal cu noi”

Catinca Roman și-a deschis sufletul în fața celor de acasă și a vorbit despre relația ei cu Petre Roman, tatăl vitreg. Fiica regretatei Mioara Roman mărturisește faptul că fostul premier nu a tratat-o ca pe propriul lui copil. În schimb, a avut grijă să se ocupe de educația acesteia. 

Catinca și Petre Roman / foto: Colaj Click!
Catinca și Petre Roman / foto: Colaj Click!

Iosif Zilahy și Mioara Roman au trăit o frumoasă poveste de dragoste din care a rezultat Catinca. Ulterior, când mama acesteia s-a căsătorit cu Petre Roman, vedeta a trebuit să țină piept unei relații reci cu acesta. 

Catinca Roman: „Mama se ocupa cam de tot ce ținea de mine” 

Prezentă în cadrul emisiunii „Playtalk”, prima fiică a Mioarei Roman a decis să își deschidă sufletul și să vorbească despre relația pe care a avut-o și o are cu Petre Roman, cel care i-a fost tată vitreg. 

Vedeta mărturisește faptul că din partea acestuia nu a simțit o apropiere părintească, însă, în ciuda răcelii dintre ei, Catinca recunoaște faptul că Petre a ajutat-o să devină o persoană educată și citită.

„Relaţia mea cu tatăl meu vitreg a fost rece, cumva inexistentă. Mama se ocupa cam de tot ce ţinea de mine.

Nu pot să spun că nu am învăţat lucruri de la el pentru a este un tip erudit, deştept, educat, însă cred că dacă ar fi să pun într-o balanţă moştenirea culturală primită de la el cu lipsa de afecţiune, balanta atârna greu în partea de lipsa de afecţiune.

De lipsa de empatie, de răceală, de comportament cumva adolescentin câteodată. Se punea pe egal cu noi, copiii. Înţelegi ce vreau să zic, de concurenţă pentru atenţia mamei.

Dar asta este… Cred că toţi avem probleme, traume din copilărie. Dar este important ca la un moment dat să încercăm să avem grijă de ele, să le înţelegem, să înţelegem de unde vin depresiile, nefericirile, stările proaste. Este indicat să mergem la un psihoterapeut, la un specialist”, a declarat Catinca Roman.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ghiseu
image
image
image
image
image
image
În ce filme au mai jucat actorii din Las Fierbinți  Constantin Diță este Giani jpeg
cub carmen tănase png
Chefi la cutite sezonul 12 4 jpg
Suleyman Magnificul
chefi la cutite jpg
Mihai Bobonete jpg
anca dumitra colaj instagram jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net