Imaginile din Suleyman Magnificul care nu s-au difuzat la TV. Vor crea isterie mondială și te vor impresiona până la lacrimi

Serialul turcesc „Suleyman Magnificul” a fost lider de audiență timp de luni de zile, iar Meryem Uzerli, una dintre cele mai iubite actrițe din Turcia, a fost cea mai îndrăgită din întreaga producție. Deși producția i-a cucerit pe toți, au existat momente care nu au fost difuzate la TV.

Imaginile din Suleyman Magnificul care nu s-au difuzat la TV / foto: arhiva Click!
Imaginile din Suleyman Magnificul care nu s-au difuzat la TV / foto: arhiva Click!

Intrigile prezentate în „Suleyman Magnificul” au ținut publicul din România cu sufletul la gură, episod de episod. Producția turcească prezintă atât politica de expansiune a sultanului Suleyman Magnificul, cât și povestea impresionantă de dragoste pe care acesta o trăiește cu frumoasa Alexandra (Meryem Uzerli), sclava de origine ucraineană, care ajunge în haremul său și care îi devine soție luând numele de Hurrem.

Din păcate pentru fani, după succesul obținut cu producția de epocă „Suleyman Magnificul” (2011-2013), în care i-a dat viață sultanei Hurrem, iubita actriță din Turcia, Meryem Uzerli, a apărut în foarte puține seriale turcești.

Însă, cei care o îndrăgesc au avut ocazia să o vadă în filmulețe publicate pe rețelele de socializare. De asemenea, tot în mediul online, a fost publicat și un videoclip cu un moment care nu a fost difuzat la TV. Mai exact, Meryem Uzerli, actrița principală care o interpreta pe Hurrem, a fost sărbătorită pe platourile de filmare.

Meryem Uzerli, sărbătorită pe platourile de filmare

Colegii i-au făcut o surpriză vedetei, chiar de ziua ei. Aceștia au apărut cu un tort în mână, i-au cântat la mulți ani și au felicitat-o pe actriță. Deși imaginile nu au fost difuzate la TV, un videoclip cu acest moment emoționant a fost publicat pe rețelele de socializare.

Serialul-fenomen „Suleyman Magnificul”, bazat pe viața sultanului otoman Soliman I, difuzat acum mulţi ani de Kanal D, s-a bucurat de un mare succes. Meryem Uzerli a părăsit serialul din motive de sănătate în anul 2013, și, de la episodul 103, Vahide Percin a preluat rolul sultanei Hurrem.

De asemenea, Meryem a avut o relație în perioada filmărilor pentru îndrăgitul serial cu Can Ateș, un cunoscut afacerist turc, însă, la scurt timp după ce a părăsit proiectul, a plecat din Turcia și s-a despărțit de acesta după ce a aflat că bărbatul o înșela.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
calarasi studenti la urbanism in vizita la Calarasi FOTO Faceb/PMC
image
image
image
image
image
image
banner Laurențiu Reghecampf
Alex Velea și Antonia Instragram
cub mihai mitoseru png
WhatsApp Image 2024 07 01 at 16 06 32 jpeg
Banner Dan Puric
image png
nicu paleru jpeg
index (28) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net