Cea mai bună comedie a tuturor timpurilor. Pe toată durata acțiunii nu te vei mai putea opri din râs

Este duminică, ultima zi de weekend pe care, din păcate, nu o putem savura așa cum se cuvine, dacă ne raportăm la căldurile insuportabile de afară, care îi determină pe mulți dintre noi să rămână în casă, acolo unde măcar știu că se pot bucura de o adiere rece a aerului condiționat. Oricum, important este că o doză de umor nu a făcut rău niciodată nimănui și, cu siguranță, nici nu va face. Așadar, recomandarea zilei de astăzi este o comedie de zile mari, pe Netflix: pelicula Moxie.

image

Click! îți prezintă astăzi câteva motive pentru care ar trebui să adaugi pe lista filmelor în așteptare și comedia Moxie, care te va face să râzi cu lacrimi și pe care nu vei regreta deloc că ai urmărit-o. Despre ce este vorba, rămâne să descoperiți din rândurile de mai jos. 

Filmul de comedie Moxie, unul pe care nu ar trebui să-l ratezi 

Chiar și medicii ne spun că este nevoie de doar câteva minute de râs pentru a ne îmbunătăți starea de spirit. Așadar, unul dintre cele mai sănătoase, accesibile și ieftine tratamente, pentru psihic și buna dispoziție. sunt filmele de comedie de pe Netlfix, pe care le regăsim într-un număr cât mai mare. 

Astăzi, vedetă este comedia Moxie, care prezintă povestea unei adolescente care lansează un protest anonim în școala în care studiază, întrucât se confrunta cu cea mai comună problemă: sexismul. 

Comedia se bazează pe romanul lui Jennifer Mathieu, „Moxie” fiind regizat de Amy Poehler („Inside Out”), care apare în film alături de Hadley Robinson, Lauren Tsai și Alycia Pascual-Pena. Robinson este actrița care o interpretează pe Vivian, o tânără adoelscentă, sătulă până peste cap de discriminările și prejudecățile sexuale. 

Această tânără timidă este inspirată de poveștile de rebeliune ale mamei sale din perioada tinereții, astfel că, sub forma unui anonimat, susținută de prieteni, ea lansează un protest în școala în care învață, confruntându-se cu sexismul din cadrul instituției. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ebrahim Raisi FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
banner andreea raicu png
netflix 3733812 1280 jpg
Juriul Românii au talent foto Pro Tv
maria carneci jpg
image png
În ce filme au mai jucat actorii din Las Fierbinți  Constantin Diță este Giani jpeg
cub carmen tănase png
Chefi la cutite sezonul 12 4 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net