Chris Lowell, despre noul serial How I Met Your Father. Cât de bine se va integra în rolul lui Jesse?

După un succes răsunător cu „How i Met Your Mother”, în care au reușit să țină publicul lipit de micile ecrane pentru 9 sezoane, se pare că actorii se întorc pentru un spin-off - „How I Met Your Father”.

image
Chris Lowell

Sitcomul este produs de Hilary Duff, iar din distribuție se alătură și Chris Lowell, care a vorbit pe larg despre provocările personajului pe care-l interpretează și, bineînțeles, cum a evoluat ca actor în cei 19 ani de carieră.

How I Met Your Father, un spin-off la un seriale emblematic

„How I Met Your Mother” este printre cele mai importante producții cinematografice din zona comediei americane. De altfel, acest titlu a fost premiat în timpul celor 9 sezoane cu numeroase premii, având, astfel, șapte Premii Emmy. 

Citește mai multe informații și despre următorul film românesc de comedie: BRomania și Micutzu, protagoniștii unui nou film de comedie! Când apare pelicula

Pentru Chris Lowell, totul a început printr-un apel din partea lui Elizabeth și a lui Isaac, creatorii show-ului de comedie, care au prezentat un puternic interes pentru Chris. 

De altfel, chiar și Hillary a fost foarte interesată să-l întâlnească pe Lowell, mai ales ca să-l vadă dacă Chris Lowell este potrivit pentru rolul lui Jesse. 

Află mai multe despre și despre: INTERVIU EXCLUSIV George Tănase, destăinuiri din culisele matinalului Kanal D. De ce a fost pus în încurcătură la repetiții

Pentru început, Lowell a fost foarte nehotărât cu privire la apariția sa în serialul „How I Met Your Father”, deoarece serialul precedent, „How I Met Your Mother”, a fost unul foarte important pentru industria sitcomurilor, cu personaje ce sunt foarte reprezentative și, amintește el, nu a dorit să pară că recreează același show de succes. 

Totuși, acesta a apreciat profund noua viziune a lui Elizabeth și a lui Isaac, mai ales, deoarece aveau noi viziuni, pentru a distinge noul spin-off de restul producțiilor din industrie.  

De altfel, se pare că întâlnirea cu Hilary a fost cea care a reușit să-l aducă pe Chris Lowell înapoi pe micile ecrane. De altfel, rolul său ca Jesse este unul supus provocărilor, dar care, cel mai probabil, va răspunde tuturor cerințelor și-i va face pe fani mai mult decât fericiți. 

Află mai multe detalii despre Chris Lowell, dar și despre serialul „How I Met Your Father” pe Adevărul.ro

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

andreea berecleanu si catalin maruta jpg
corina caragea jpg
Merisoreanu si Ionela Prodan
teo trandafir jpg
BeFunky collage (28) jpg
viorel lis si oana lis
Meghan Markle și Harry OK Mag jpg
Alice Peneacă  (bust natural)  Fotomodelul are probabil  cei mai frumoşi sâni  din showbiz, iar marile  firme de lenjerie intimă  se bat pe ea  Alice are  contract cu Guess jpeg
Marcel Ciolacu FOTO facebook Marcel Ciolacu
Cei doi au fost duşi la sediul Jandarmeriei pentru continuarea verificărilor. FOTO IJJ Dâmbovița
image
image
image
image
Meghan Markle și Harry OK Mag jpg
image png
Mihai Bendeac
Ruxi și cristi mitrea
cub marina almasan animat gif
selly si victor grosu