Claudia Pătrășcanu, adevărul despre relația cu Bădălău. Ce rol au avut banii în ruptura dintre cei doi: „Când ne-am cunoscut, Gabi era falimentat”

Ultima actualizare:

În toamna anului 2022, Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău au decis să pornească pe drumuri diferite. De atunci, cei doi au fost implicați în mai multe procese și scandaluri, iar despre motivele despărțirii lor s-a vorbit mult. Invitată la emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai”, Claudia Pătrășcanu a vorbit sincer despre mai multe subiecte din viața ei.

Claudia Pătrășcanu, adevărul despre relația cu Bădălău
Claudia Pătrășcanu, adevărul despre relația cu Bădălău

Divorțul dintre Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău a fost unul complicat, care a părăsit deja sala de tribunal și s-a făcut simțit și pe rețelele de socializare. Vedeta a vorbit pe larg despre relația pe care a avut-o cu Gabi Bădălău.

„Când ne-am cunoscut, Gabi era falimentat. De când s-a născut al doilea copil, din cauza banilor pe care familia i-a pus la dispoziția lui, nu se mai înțelegea nimeni cu el. Pleca la 11:00 ziua și venea a doua zi la 5:00 dimineața. Eu i-am rugat pe socrii să mai închidă robinetul, pentru că banii îți iau mințile”, a spus Claudia Pătrășcanu.

Întrebată dacă banii au fost motivul pentru care căsnicia ei cu Gabi Bădălău s-a destrămat, Claudia Pătrășcanu a răspuns că nu acesta a fost singurul motiv, ci modul în care fostul ei soț se purta cu ea.

„Nu știu dacă, neapărat, banii, în general, distrug vieți, dar ține de om foarte mult, ține de ceea ce vrei tu. Poți să-i întorci banii așa, să ai să cumperi case pe tot globul, important e să ai caracter, să ai educație. Fiecare percepe într-un anumit fel viața asta cu bani mulți. Poți să ai bani mulți și chiar să știi ce vrei de la viață, poți să n-ai deloc și să știi ce vrei de la viață.

Nu știu dacă, neapărat, banii ne-au distrus căsnicia, cât faptul că nu mai era nimic între noi. Nu mai comunicam, nu mai petreceam timp împreună. Probabil da, când ai și bani mulți se întâmplă lucrul acesta”, a explicat Claudia Pătrășcanu.

De ce a pozat Claudia Pătrășcanu în Playboy

Claudia Pătrășcanu a vorbit despre mai multe subiecte / captură: YouTube
Claudia Pătrășcanu a vorbit despre mai multe subiecte / captură: YouTube

Cu mai bine de 20 de ani în urmă, vedeta a pozat în revista Playboy, după ce Andreea Bănică a făcut și ea acest lucru. Cele două, alături de Julia Chelaru, făceau parte din formația Exotic, iar după ce trupa s-a destrămat, Claudia Pătărșcanu și Julia Chelaru au format trupa Sexxy.

Întrebată de către Denise Rifai dacă regretă, acum, decizia de a poza în Playboy și dacă a făcut acest lucru doar pentru că Andreea Bănică pozase, de asemenea, pentru revistă, Claudia Pătrășcanu a răspuns sincer.

„Nu, nu. De ce ar trebui să îmi fie rușine? Acum poți să faci topless și la mare, de câțiva ani încoace tot se face topless la mare. Nu este o rușine, dar nici nu pot să zic că îmi pare bine. A fost o situație în care chiar și în momentul în care am avut ședința foto am vrut să renunț, doar că semnasem un contract și nu am mai putut face lucrul acesta”, a mai explicat vedeta.

„Era o nebunie, a fost o modă, toate persoanele publice pozau, toate femeile pozau, a fost și nebunie atunci cu Playboy, nu știu dacă mai există. Am făcut-o și eu, am pozat, dar e de domeniul trecutului, nu mă mai interesează.”, a continuat Claudia Pătrășcanu.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Planeta Radeanu jpg
image
image
image
image
image
image
artista care a trait cu amanta sotului png
image png
Schimbare majora la Survivor All Stars 2024  Apar noi reguli de joc ce se intampla cu duelurile eliminatorii jpg
banner alex delea png
netflix pixabay jpg
image png
macchina per pop corn party time 2956 azzurro 04 2495d4a1103ec845f3c3261bad74a1e1 jpg
cub dorian popa png
image
actualitate.net
image
actualitate.net