Dorel Vișan dezvăluie tratamentul naturist împotriva tiroidei: „Niciodată nu se îmbolnăvește...”. De ce obișnuiește să mănânce carne crudă

Ultima actualizare:

Stresul, viața agitată de zi cu zi, ajunge să afecteze, de cele mai multe ori, starea de sănătate a numeroși oameni. Așa că, una dintre cele mai des întâlnite boli, în ziua de astăzi, este tiroida. Prin urmare, în cadrul podcastului moderat de Adina Alberts, marele actor, Dorel Vișan (86 de ani) le-a spus tuturor ce remediu naturist a găsit el, în toți acești ani, pentru a scăpa de tiroidă.

Dorel Vișan, tratament naturist împotriva tiroidei. Sursă: Facebook

„Tiroida este o glandă foarte importantă. De fapt, tot sistemul tiroid este foarte important, dar tiroida are niște rosturi ale ei. Niciodată nu se îmbolnăvește tiroida, ci se îmbolnăvește sistemul endocrin care, pe urmă, are influență asupra tiroidei și cel mai bun remediu pentru acest necaz este o plantă care se numește brânca ursului sau mâna ursului”, a spus Dorel Vișan, în cadrul podcastului Adinei Alberts.

„Se pune o lingură de brânca ursului dimineața într-un pahar cu apă și bei seara, și seara pui tot așa o lingură și bei dimineața, și faci timp de o lună de zile acest tratament. Asta reglează sistemul endocrin, nu numai o glandă. Dacă faci o cură de asta cu brânca ursului poate prelungi și perioada de a intra în menopauză”.

Atent la alimentație

Dorel Vișan a mai mărturisit în cadrul podcastului că, în ultima vreme, a ales să mănânce carne crudă. În secolul XIX, medicii francezi recomandau carnea crudă ca tratament pentru tuberculoză, fiind folosită chiar pe post de medicament.

„Am început să mănânc în ultime perioadă carne crudă. O dai prin mașină și faci ceea ce se numește tartar. Pui piper, pui sare, pui un ou crud, un pic de unt, pui și oul cu totul să fie, nu te mai chinui cu gălbenușul ,iar după ce pui cimbru, mărar, leuștean le amesteci pe toate”, a mai spus public marele actor.

Click! spune

Dorel Vișan este un mare actor al României, care a interpretat peste 40 de roluri în teatru: de la Molière la Shakespeare, de la Marivaux la Büchner. De asemenea, acesta a avut și peste 50 de roluri în producții cinematografice românești și internaționale.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Catherine Zeta Jones si Michael jpg
image
image
image
image
image
image
"Mare bucurie, mare fericire! Am început sezonul 20 “Te cunosc de undeva”!", spune Temi
andreea liptak jpg
chef florin dumitrescu
Nemo a câștigat Eurovision 2024 foto Facebook
FotoJet (12) jpg
carmen tanase varsta 1 jpg
Gollum, într o secvenţă din Stăpânul Inelelor jpeg
foto 8   tati part time afis jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net