«Familia Bundy» s-a reunit, după 25 de ani! Christina Applegate a primit o stea pe Walk of Fame

Ultima actualizare:

Destinul n-a fost prea blând cu ea, dar Christina Applegate (50 de ani) nu s-a lăsat doborâtă! Kelly din „Familia Bundy” a apărut pentru prima oară în public, de când a fost diagnosticată cu scleroză în plăci, în 2021. Actrița a acceptat, marți, steaua primită pe Walk of Fame, din Hollywood.

Christina Applegate, alături de Katey Sagal, David Faustino și Amanda Bearse (Foto: Profimedia)
Christina Applegate, alături de Katey Sagal, David Faustino și Amanda Bearse (Foto: Profimedia)

Citește și: O recunoașteți? Ea este Peggy Bundy. Katey Sagal își revine după accidentul de mașină

Marele absent a fost Ed O'Neill, cel care l-a interpretat pe Al Bundy

A fost un moment emoționant pentru Christina Applegate, care a venit în baston la eveniment. Nu a fost singură, ci însoțită de actorii din serialul care a făcut-o celebră. A fost ajutată să meargă chiar de către Katey Sagal (68 de ani), cea care a interpretat-o pe Peggy, mama ei din show-ul american de succes „Familia Bundy”.

Iată și: Christina Applegate nu ş-a dorit niciodată să joace comedie şi nici nu va apărea într-o continuare a serialului „Familia Bundy“

Actrița a fost foarte emoționată și a plâns (Foto: Profimedia)
Actrița a fost foarte emoționată și a plâns (Foto: Profimedia)

La ceremonie au fost și David Faustino (48 de ani), care l-a jucat pe fratele său Bud, dar și Amanada Bearse (64 de ani), simpatica vecină Marcy a familiei Bundy. Marele absent a fost Al Bundy, interpretat de către actorul Ed O'Neill (76 de ani). La eveniment, au mai venit și soțul Christinei Applegate, Martyn LeNoble (53 de ani), dar și fiica lor, Sadie (11 ani).

 „Sunteți iubirile mele.”

Nu ești singură. Suntem cu toții aici. Te iubim!”, i-a spus Katey Sagal actriței, în timp ce David Faustino a îmbrățișat-o și a încurajat-o.

Vezi și: Cum arată astăzi Al Bundy! Ed O'Neill s-a căsătorit de două ori cu aceeaşi femeie

Starul n-a putut să se abțină și a a plâns, după ce a susținut un discurs de mulțumire, în fața familiei și a colegilor săi:  „Vă iubesc atât de mult. Familia mea care este azi alături de mine, sunteți totul pentru mine. Îmi place că am început cu voi și am terminat cu voi. Sunteți iubirile mele.”

De asemenea, Applegate le-a mulțumit fanilor pentru susținerea pe care i-au acordat-o în ultimul an de zile, de când a aflat că este bolnavă. Vedeta a menționat-o și pe fetița ei:

„Cea mai importantă persoană din această lume este fiica mea. Sunt binecuvântată în fiecare zi, că mă pot trezi și te pot duce la școală. Îți mulțumesc că ai fost alături de mine în toate aceste momente”.

Te-ar putea interesa și: Kelly din familia Bundy are chipul încremenit din cauza operațiilor

Applegate, care are o avere de 25 de milioane de dolari, a jucat în Familia Bundy, în toate cele 11 sezoane ale serialului, din 1987 până în 1997. Applegate s-a confruntat cu probleme de sănătate în trecut, inclusiv un diagnostic de cancer la sân în 2008, urmat de o dublă mastectomie, extirparea ovarelor și trompelor uterine, în 2017. Iar anul trecut, a fost diagnosticată cu scleroză multiplă, în timp ce filma cel de-al treilea sezon al dramei sale Netflix „Dead to Me”.

Află mai multe despre: Bud din „Familia Bundy“, de nerecunoscut! Actorul David Faustino este schimbat total

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ghiseu
image
image
image
image
image
image
image png
netflix pixabay jpg
image png
netflix pixabay jpg
banner Adriana Bahmuțeanu png
banner Ozana Barabancea png
bogdan dumitrascu romanii au talent 2015 jpeg
ch,jkj jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net