Filmul de pe Netflix care a rupt toate topurile. E potrivit atât pentru cei mari, cât și pentru cei mici

"Thelma the Unicorn" a fost, recent, lansat pe Netflix. Acest film de animație spune povestea lui Thelma, un ponei care visează să devină cântăreț. Thelma atinge faima internațională, dar descoperă că a deveni celebru nu e chiar ceva ușor. 

"Thelma the Unicorn" Foto: Netflix
"Thelma the Unicorn" Foto: Netflix

Care este povestea filmului de animație de pe Netflix

"Thelma the Unicorn" este un film de animație regizat de Jared Hess, cunoscut pentru munca sa la Napoleon Dynamite, și Lynn Wang, regizorul seriei Unikitty. Filmul explorează aventurile lui Thelma, un ponei care visează să devină un superstar cântăreț. Transformarea neașteptată a lui Thelma într-un unicorn îi deschide ușa către faima mondială, dar filmul dezvăluie că succesul nu vine fără complicații.

Povestea o urmărește pe Thelma, un ponei care a visat întotdeauna să devină o cântăreață plină de farmec. Într-o zi, planetele se aliniază și Thelma este transformată într-un unicorn, oferindu-i șansa de a-și îndeplini visul de celebritate. În scurt timp, ea devine o vedetă internațională, plutind pe un nor roz strălucitor. Dar acest succes global aduce provocări neașteptate, iar Thelma trebuie să învețe să navigheze în lumea celebrității, rămânând în același timp fidelă ei însăși.

Pentru cine este adresat acest film 

Thelma the Unicorn se adresează copiilor, fanilor filmelor de animație și fanilor de musicaluri. Filmul se remarcă prin amestecul său de aventură ieșită din comun, comedie comică și elemente muzicale, oferind o experiență distractivă pentru întreaga familie. Fanii seriilor de animație precum Unikitty! și My Little Pony se vor bucura de această nouă aventură, în timp ce fanii muzicalurilor vor găsi o nouă lucrare pe care să o savureze.

Animația a fost realizată de Zoom

„Animația a fost realizată de echipa de artiști de la Mikros, majoritatea lucrând în birourile din Montreal, Bengaluru și Paris”, spune Hess, care împreună cu soția sa a fost nominalizat la Oscar la începutul acestui an pentru scurtmetrajul Ninety- cinci simțuri.

 „Echipajul era imens. Am început producția în timpul pandemiei și astfel, întregul film a fost realizat practic prin întâlniri Zoom. Abia aștept să-i cunosc pe unii dintre acești oameni talentați într-o zi. Chiar dacă eram doar miniaturi pe un ecran, producătorul nostru Pam [Coats] a găsit întotdeauna modalități de a organiza petreceri ucigașe Zoom și de a-i face pe toți să se simtă ca și cum am fi în aceeași cameră.”

Thelma Unicornul se mândrește și cu o distribuție vocală plină de nume notabile care oferă spectacole memorabile. Brittany Howard, câștigătoare a unui Grammy și compozitoare pentru trupa Alabama Shakes, este Thelma; Jemaine Clement îi dă glas lui Vic Diamond; Zach Galifianakis este Crusty Trucker; iar Fred Armisen este Danny Stallion. Will Forte, Jon Heder și Edi Patterson îi fac vocea lui Otis, Reggie și, respectiv, Megan.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Prințul Harry și Meghan Markle Foto Getty Images jpg
image
image
image
image
image
image
banner Laurențiu Reghecampf
Alex Velea și Antonia Instragram
cub mihai mitoseru png
WhatsApp Image 2024 07 01 at 16 06 32 jpeg
Banner Dan Puric
image png
nicu paleru jpeg
index (28) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net