Ionuț Cristache pleacă din TVR după 5 ani: "O emisiune fără public nu are misiune"

Ultima actualizare:

E vremea mutărilor în televiziunile din România. Duminică seara, jurnalistul Ionuț Cristache, de la TVR, a anunțat pe Facebook că își încheie socotelile cu postul public. 

Ionuț Cristache
Ionuț Cristache

După 5 ani, colaborarea mea cu Televiziunea Publică a ajuns la final! Vă mulţumesc pentru mesajele, telefoanele, întrebarile, toate câte au venit în această perioadă”, a anunțat Ionuţ Cristache pe pagina sa de Facebook.

Ionuț Cristache a chemat TVR în instanță

Realizatorul emisiunii "România9" nu a spus ce planuri profesionale are în continuare, le-a mulțumit colegilor cu care a lucrat și a lăsat să se înțeleagă faptul că audiențele modeste ar fi putut conduce la această decizie. "Romania9" a fost principalul talk-show de la TVR, difuzat în prime-time, până în vara lui 2021, când noua conducere a postului public a decis să mute emisiunea la ora 17.00, după cum a anunțat Paginademedia.ro. Decizia conducerii TVR de a muta emisiunea a fost contestată în instanţă de Ionuț Cristache. El a pierdut însă definitiv procesul cu TVR, în care cerea revenirea emisiunii ”România 9” în prime-time.

Ionuț Cristache: "Nu o sa fiu patetic"

Nu o sa fiu patetic, nu o să încep să înşir cifre, ediţii, momente, să ma autoelogiez sau să-mi fac autocritică! Ce a fost aţi văzut! Despre ce nu s-a văzut, poate altădată! Rămân cu satisfacţia construirii unui brand, #Romania9, poate cea mai sinceră, si, de ceva timp, cu siguranţă cea mai curajosă emisiune de dezbatere! Nu am construit-o singur ci împreună cu o mână de oameni cărora le mulţumesc! Dar, în special, vă mulţumesc dumneavoastră! O emisiune fără public nu are misiune şi voi aţi fost numeroşi indiferent de oră, format sau context! Nu ştiu ce va fi, nu ştiu ce urmează, va ţin la curent! Mă înclin!”, a conchis Ionuţ Cristache.

Înainte de a veni la TVR, Ionuț Cristache a lucrat la Antena 3 și Antena 1, fiind acreditat la Senat şi Palatul Cotroceni. A mai realizat emisiunea de satiră CaN Romania, difuzată săptămânal de Antena 3.

    Puteţi urmări ştirile Click! şi pe Google News!  

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Poliție Belgia jpg
image
image
image
image
image
image
image png
Maia Morgenstern jpg
Gabriela lucutar instagram jpg
cristi serb chefi la cutite 4 webp
netflix jpg
netflix pixabay png
cub Pepe botez png
maria dragomiroiu sot jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net