Controversatul Louis C.K., premiat la Grammy 2022, după ce a recunoscut că este vinovat de comportament sexual deviant. Cinci femei l-au acuzat

Ultima actualizare:

Comediantul Louis C.K care a câștigat premiul pentru cel mai bun album de comedie la Premiile Grammy 22, a fost acuzat în 2017 de mai multe femei de comportament sexual inadecvat. Comediantul a recunoscut ulterior că acuzațiile sunt adevărate.

Controversatul Louis C.K., premiat la Grammy 2022
Controversatul Louis C.K., premiat la Grammy 2022

Controversatul comediant Louis C.K. a lipsit de la ce de-a 64-a ediție de decernare a Premiilor Grammy, iar una dintre gazde a acceptat premiul pentru cel mai bun album de comedie, în absența sa.

Cinci femei și-au detaliat experiențele cu C.K. într-un raport bombă din 2017 al New York Times, susținând că C.K. s-au masturbat în fața lor și a altora fără acordul lor. 

Citește și Cele mai spectaculoase rochii de la Premiile Grammy. Lady Gaga, rafinament în alb și negru, Dua Lipa, îndrăzneață într-o ținută vintage

Două dintre femei au spus că CK s-a dezbrăcat și s-a masturbat în fața lor după ce le-a invitat în camera lui de hotel, în timp ce o actriță de comedie a spus că comediantul s-a masturbat la telefon după ce l-a sunat pentru a-l invita la unul dintre spectacolele ei.

La acea vreme, C.K. a răspuns cu o declarație lungă, spunând „aceste povești sunt adevărate”, apoi s-a retras din lumina reflectoarelor.

„Cel mai greu regret cu care poți trăi este să știi că acțiunile tale au rănit pe altcineva și cu greu pot să înțeleg amploarea suferinței pe care am cauzat-o. De-a lungul carierei mele, am spus absolut tot ce am vrut. Acum voi face un pas înapoi și îmi vor acorda mai mult timp pentru a asculta pe alții.", notează People.com.

Academia premiilor Grammy a apărat nominalizarea lui Louis C.K.

Academia de Înregistrări, care organizează premiile Grammy, a apărat anterior nominalizarea lui Louis C.K., când vestea a fost anunțată pentru prima dată anul trecut.

„Nu ne vom uita la cazierul penal al artiștilor, ci doar la criteriile noastre cu privire la lucrarea unui artist ? ”, a declarat CEO-ul Academiei de Înregistrări, Harvey Mason, Jr.

Totuși, el a precizat că ceea ce organizația poate controla este cine anume va fi prezent la gala de decernare a Premiilor Grammy.

După victoria sa de duminică, mulți actori de comedie și-au manifestat revolta față de victoria lui C.K., inclusiv actrița de comedie Rebecca Corry, una dintre femeile care l-a acuzat pe Louis C.K. în urmă cu ceva ani.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News, Facebook și Instagram!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Anca Ababneh Dumitrovici  jpg
image
image
image
image
image
image
macchina per pop corn party time 2956 azzurro 04 2495d4a1103ec845f3c3261bad74a1e1 jpg
cub dorian popa png
drame de vazut pe netflix jpg
cub mihai mitoseru png
netflix pixabay png
unnamed 11 jpg
banner smiley png
cub anda adam png
image
actualitate.net
image
actualitate.net