Moment istoric pentru cel mai îndrăgit serial! Ce legătură are cu România producția Tânăr și neliniștit

Ultima actualizare:

Ani de zile, telespectatorii din România au putut urmări serialul lor preferat la Pro TV și apoi la postul Acasă, până au decis să nu-l mai difuzeze. Dar iată că în Statele Unite ale Americii serialul se filmează în continuare și se difuzează la postul CBS, fiind premiat cu nenumărate premii. 

Cel mai îndrăgit serial împlinește 50 de ani
Cel mai îndrăgit serial împlinește 50 de ani

Pentru cei care nu știu, serialul a debutat pe 26 martie 1973 și este produs și difuzat de postul CBS. Acesta a fost creat de William Bell și Lee Philip Bell. Din păcate, aceștia au decedat, dar serialul a fost „moștenit" de copiii lor, care îl duc mai departe: Bradley Bell, care se ocupă și de "Dragoste și putere", și Lauralee Bell, Christine din serialul "Tânăr și neliniștit".

Trebuie să vă spunem că melodia din deschiderea fiecărui episod se numește Thema Nadiei și este dedicat gimnastei Nadia Comăneci, fiind compus de Barry De Vorzon și Perry Botkin Jr.

Serialul a ajuns în SUA la episodul cu numărul 12582 și are în distribuție o mulțime de actori tineri. Dintre cei veterani îi numim pe Eric Braeden (Victor), Melody Thomas Scott (Nikki), Peter Bergman (Jack), Sharon Case (Sharon). Eileen Davidson (Ashley) sau Joshua Morrow (Nick).

Serialul Tânăr și neliniștit împlinește 50 de ani

Melody şi Eric Braeden, Victor din serial jpeg

Vă reamintim că singura actriță care a jucat de la debutul serialului și până a murit în 2013 a fost Jeanne Copper, care a interpretat-o pe Katherine Chancellor.

Un alt actor care joaca în serial de 43 de ani este Eric Braeden. Peste câteva zile, pe 3 aprile, starul împlinește 82 de ani.

„Mă simt loial față de «The Young and the Restless», foarte încântat față de Victor și față de publicul care ne-a sprijinit în toți acei ani. Intenționez să rămân în serial cât de mult pot", a precizat Eric.

Reporterul Click! Gheorghe Chelu s a întâlnit cu actorul Eric Braeden acum 7 ani, în studiourile PRO TV jpeg

După cum știți și noi ne-am întâlnit atât cu Eric Braeden când a venit în Romania, dar și cu Michael Dămian, actorul care ani de zile l-a jucat pe Danny Ramalotti în același serial.

S-au oprit filmările doar din cauza pandemiei

Ani de zile serialul s-a filmat într-un ritm alert fără să aibe decât scurte pauze de vacanță. Din păcate, în 2020 a luat o prima pauză din cauza pandemiei de Coronavirus și o vreme nu s-a mai filmat.

serial tanar si nelinistit jpeg

Însă, după o perioadă, echipa s-a reunit cu măsuri de securitate și au reușit să revină la filmări. Fiecare actor sau membru al echipei făceau teste de coronavirus și nu filmau prea mulți în aceleași studiouri. Mulți actori chiar s-au îmbolnăvit de coronavirus și au stat acasă, izolați, că să se trateze.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
Schimbare majora la Survivor All Stars 2024  Apar noi reguli de joc ce se intampla cu duelurile eliminatorii jpg
banner alex delea png
netflix pixabay jpg
image png
macchina per pop corn party time 2956 azzurro 04 2495d4a1103ec845f3c3261bad74a1e1 jpg
cub dorian popa png
drame de vazut pe netflix jpg
cub mihai mitoseru png
image
actualitate.net
image
actualitate.net