Momentul în care Mirabela Dauer a fost surprinsă plângând într-un restaurant: „Era cu telefonul sub masă”

Ultima actualizare:

Adi Despot este unul dintre cei mai cunoscuți artiști ai noștri. Este cunoscut de un număr mare de persoane, iar pe plan personal a legat o prietenie foarte strânsă cu Fuego, despre care a vorbit în podcastul lui Horia Brenciu, moment în care și-a amintit o scenă de-a dreptul amuzantă cu Mirabela Dauer.

Adi Despot și Mirabela Dauer / foto: Colaj Click!
Adi Despot și Mirabela Dauer / foto: Colaj Click!

În urma unui concert pe litoral, Adi Despot a întâlnit-o pe cântăreață singură, la o masă, plângând. Deși inițial artistul s-a speriat, la aflarea adevăratului motiv pentru care plângea, l-a cuprins o criză de râs. 

Adi Despot, despre prietenia cu Fuego și momentul cu Mirabela 

Paul Surugiu, cunoscut drept Fuego, leagă o strânsă prietenie cu Adi Despot, cu care s-a și întâlnit la mare anul acesta, pregătiți să meargă împreună la concertul Mirabelei Dauer.

„M-am întâlnit cu Paul Surugiu la mare anul ăsta, la Cireşica, în Olimp. Senzaţional! Aflasem că este concert Mirabela Dauer. Eram cu un prieten şi am zis că trebuie să mergem să o vedem, cânta şi Paul Surugiu”, a povestit artistul.

„O văd pe Mirabela Dauer plângând la masă” 

Adi Despot și-a continuat poveștile amuzante în timpului podcastului lui Horia Brenciu și a vorbit pe larg pe tema plânsului Mirabelei Dauer. Artistul a povestit că se îndrepta cu Paul Surugiu să o cunoască pe mama acestuia, timp în care a zărit-o pe nimeni-alta decât Mirabela Dauer. 

Nu a surprins-o oricum, ci într-o ipostază îngrijorătoare. Singură la o masă, plângând...Adi Despot nu a mai stat pe gânduri și a mers să vadă dacă e bine. Mare i-a fost mirarea să afle că, de fapt, de vină pentru lacrimile ei era un film la care se uita pe telefon. 

„Mergând pe lângă Paul Surugiu să o salut pe mama lui, o văd pe Mirabela Dauer plângând la masă. M-am speriat, crezând că s-a întâmplat ceva nasol. O întreb ce s-a întâmplat şi ea, suspinând: Adi, mă uit la un serial!. Ea era cu telefonul sub masă”, a mai spus Adi Despot, amuzat.

image
image
image
image
image
image
mara banica jpg
naomi hedman si florin ristei jpg
submarinul titan profimedia jpg
Virgi Iantu, FOTO TVR IMG 1444 jpg
a601f070 09f4 47df 8bff 4eae1388fd97 jpeg
violeta botezatu jpg
Aleksandra Kiedrowicz captura video jpg
mirela vaida colaj facebook jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net