Motivul pentru care Romina Gingașu nu poartă numele de familie al soțului, Piero Ferrari: „Pentru el sunt capabilă de orice!”

Este căsătorită de trei ani de zile cu celebrul miliardar Piero Ferrari, dar a ales ca după ce au devenit soț și soție să își păstreze în continuare numele ei de familie. Romina Gingașu a dezvăluit motivul pentru care nu și-a dorit să preia numele Ferrari. 

Romina Gingașu și Piero Ferrari / foto: Social media
Romina Gingașu și Piero Ferrari / foto: Social media

Romina Gingașu și Piero Ferrari formează unul dintre cele mai admirate cupluri din lume. Se iubesc și se susțin reciproc în tot ceea ce fac. Recent, frumoasa româncă a acceptat pentru prima dată invitația în cadrul unui podcast, cel moderat de Cătălin Măruță, unde și-a deschis sufletul în fața celor de acasă. 

Romina Gingașu: „A fost decizia mea”

Cu toate că este cunoscută drept doamna Ferrari, în buletin Romina păstrează în continuare numele de Gingașu. Faptul că numele soțului este marcă înregistrată și că își dorește să își construiască afacerile pe propriul nume au determinat-o pe româncă să ia această decizie. 

„În buletin nu sunt Ferrari. Eu sunt Romina Gingașu. Nu am luat numele Ferrari după căsătorie. Suntem căsătoriți, dar nu am luat numele pentru că este marcă înregistrată. Și a fost decizia mea, altfel n-aș fi putut să fac nimic în viața mea după", a spus românca în discuția cu Cătălin Măruță.

Au decis să nu aibă copii 

Romina nu s-a sfiit să dezvăluie faptul că ea și Pierro au decis să nu devină părinți, din mai multe considerente. 

„Pe Piero îl ador, îl iubesc. Pentru el sunt capabilă de orice. Și când spun orice, chiar e orice. Poate să aibă miliarde de euro, n-or să fie niciodată ale mele și ale niciunei alte soții sau iubite. Pentru că sunt ale lui. (...) Între mine și Piero e o relație foarte strânsă și va fi pentru totdeauna. Nu o să devenim niciodată părinți, este decis. Între noi am decis. Eu nu vreau să am copii, iar pentru el nu mai e cazul. Ținând cont că eu am crescut fără tată de la 11 ani, nu pot să-i fac asta unui copil, nu pot să fiu egoistă", a mai declarat Romina.

Părăsită de prieteni după mutarea în Italia 

Romina a reușit să vadă adevărata față a celor pe care-i considera „cei mai buni prieteni” la scurt timp după ce a părăsit România. Doar două persoane i-au fost aproape în momentele dificile. 

„După ce am plecat din România, toți prietenii mei m-au abandonat. Cei mai buni prieteni m-au abandonat. Ei pe mine, nu eu pe ei. Mi-au zis: oricum ai plecat și nu te mai întorci. Doar doi prieteni m-au ajutat când eram la Monaco. Când nu-mi intrau salariile și a trebuit să rezolv ceva prin România, m-au ajutat un prieten de la Cluj și un altul de la București. Atât", a conchis aceasta. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Richard Gere și Julia Roberts în Pretty Woman, Profimedia (2) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
lia și anghel PNG
MV5BNDI4YmE1YmQtZWRkMi00YzNlLThmNGItNmVmODJiYzJkNzliXkEyXkFqcGdeQXVyMTU2MzE5OTg5  V1  logo logo jpg
netflix pixabay jpg
2 neatza cu razvan si dani 1 jpg jpeg
insula iubirii 1 1200x800 jpg
survivor romania all stars 2024 1 jpg
Gabriela Cristea a declarat că Marcel Toader îi datorează o sumă mare de bani  jpeg
banner asia express png
image
actualitate.net
image
actualitate.net