Romina Gingașu, ținută de revistă pe covorul roșu de la mall. Cât au costat hainele de lux

Ultima actualizare:

Romina Gingașu (34 de ani) a atras toate privirile la premiera filmului „Ferrari”, la cinematograful din Mall Băneasa, acolo unde a mers însoțită de soțul ei, Piero Ferrari. Românca nu s-a uitat deloc la bani atunci când a venit vorba de ținuta cu care a defilat în fața camerelor de filmat și a oamenilor prezenți la eveniment. 

Romina Gingașu, soția lui Pierro Ferrari / foto: Social media
Romina Gingașu, soția lui Pierro Ferrari / foto: Social media

Povestea Rominei Gingașu a devenit cunoscută pentru toți românii după ce a devenit soția unuia dintre cei mai bogați bărbați din lume. Recent, cei doi au sosit pe meleagurile românești pentru a lua parte la premiera filmului „Ferrari”, o peliculă regizată de Michael Mann și scrisă de Troy Kennedy Martin despre Enzo Ferrari, fondatorul  Ferrari.

„Doamna Ferrari”, lecție de modestie la premiera filmului „Ferrari”

Romina Gingașu pare să nu pună preț pe lucrurile materiale. Dacă la Festivalul de Film de la Veneția a atras toate privirile prin purtarea unei ținute evaluate de specialiști la peste un milion de euro, la premiera filmului „Ferrari” din România s-a prezentat purtând o ținută estimată la suma de 1.300 de euro. 

Românca a optat tot pentru o ținută semnată Cristina Săvulescu, așa cum a fost și rochia roșie ca focul de la Veneția, doar că de această dată a optat pentru o pereche de pantaloni negri în valoare de 250 de euro, asortați cu un sacou de 600 de euro și o eșarfă roșie, de 480 de euro.

Romina Gingașu, invitata unei emisiuni televizate românești 

Soția lui Piero Ferrari a fost invitata lui Cătălin Măruță, în cadrul emisiunii pe care o prezintă la Pro TV. Romina a făcut o serie de dezvăluiri despre cum a luat nașterea ideea filmului „Ferrari”, subiectul principal al filmului fiind tragedia care i-a marcat viața soțului ei, atunci când 11 persoane au murit în accidentul Mille Miglia. 

„Am avut foarte multe întâlniri,noi am aterizat ieri, zbor foarte mult zilele acestea. Am venit 11 ore din vacanță, că am fost și noi în vacanță de Crăciun și de Revelion(...) Pentru asta suntem aici, pentru premiera filmului. (n.r Este un film la care s-a lucrat mulți ani?) Da! Ideea filmului a venit de la Michael Mann...acum 25 de ani, însă, în final, s-a finalizat în momentul în care a avut un buget impresionant și pe Adam Driver și Penélope Cruz...filmul este absolut o capodoperă(...)

În film este vorba despre cel mai greu an din viața lui Enzo Ferrari, an în care au murit 11 persoane în accidentul de la Mille Miglia, an în care s-a descoperit că Pierro există...e un pic de dramă.”, a spus Romina Gingașu.

În emisiunea lui Măruță, românca a dat, din nou, dovadă de modestie. A venit îmbrăcată într-o ținută care valora nici 100 de euro, punctând un aspect important: mereu poartă ceea ce o face să se simtă comodă:

„Pot să le zic oamenilor că tu ești omul ăsta care mergi cu avioane private, cu iahturi, iar ținuta ta nu face mai mult de...”, a spus Cătălin Măruță.

„95 de euro. Rochia mea este de pe AliExpress, e 50 de euro, iar pantofi sunt Zara, cel mai important este că mă simt bine”, a mai spus Romina.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Vinerea Mare, cea mai neagră zi a creștinismului  Ce semnificație are Prohodul Domnului jpeg
image
image
image
image
image
image
De Paște, și prezentatorul emisiunii Exclusiv VIP de la Prima TV, a nimerit vreme frumoasă în Dubai alături de soția sa, Oana Turcu, și fiul lor, Tudor
Banner lidia buble
banner ilinca vandici png
banner andreea esca png
corina danila jpg jpeg
banner irinel columbeanu png
britney spears sam asghari getty  jpg
sofia vergara costum baie verde instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net