«Novak Djokovic este un nemernic mincinos!» Prezentatorii de știri, filmați înainte să intre în direct

Doi dintre cei mai importanți prezentatori de știri din Australia au fost surprinși într-o înregistrare video,  în care îl numesc pe campionul de tenis nevaccinat Novak Djokovic un „măgar mincinos”. Discuția off the record a avut loc în se pregăteau pentru știrile de noapte.

Novak Djokovic se află în mijlocul unui scandal de proporții
Novak Djokovic se află în mijlocul unui scandal de proporții

Prezentatorii 7News din Melbourne, Rebecca Maddern și Mike Amor, i-au adus cuvinte jignitoare controversatului jucător,  într-un filmuleț care a fost publicat ulterior online.

Prezentatorii de știri Rebecca Maddern și Mike Amor nu și-au dat seama că sunt filmați

Djokovic, de nouă ori campion la Australian Open, a plecat săptămâna trecută la Down Under pentru turneu, având o scutire medicală de la vaccinare, motivând că a fost testat pozitiv cu Covid pe 16 decembrie anul trecut.

El a fost reținut rapid pe aeroportul din Melbourne, după ce oficialii de frontieră au refuzat să accepte scutirea, declanșând cinci zile de certuri juridice înainte ca un judecător să ordone luni, 10 ianuarie, eliberarea sa, întrebândându-se: „Ce ar fi putut face acest bărbat mai mult?”

Dar comentariile judecătorului în mod clar nu au fost suficiente pentru a-i liniști pe cei doi prezentatori de știri, scrie Daily Mail.

Dezbaterea lor plină de insulte, care pare să fi avut loc în timp ce se pregăteau să prezinte programul de știri al postului de la 18:00, a inclus-o pe Rebecca Maddern spunând: „Oricum ai privi, Novak Djokovic este un nemernic mincinos!'

Colegul ei, Mike Amor chiar face afirmația uluitoare că Djokovic a mințit pentru a intra în Australia.

„S-a folosit de o scuză proastă și apoi s-a împiedicat de propriile sale minciuni", spune el.  Amor a mai declarat că mulți australieni ar fi de acord cu părerea lui despre Djokovic: "Cred că va scăpa basma-curată, însă!"

Acest filmuleț vine la doar câteva ore după dezvăluirea că Djokovic ar putea risca închisoare după ce Forțele de Frontieră din Australia a lansat o nouă anchetă pentru a stabili dacă numărul unu mondial al tenisului a mințit pe un formular de declarație de călătorie înainte de a intra în țară.

image
image
image
image
image
image
netflix pixabay jpg
Telecomanda televizor posturi TV FOTO Unsplash Jonas Leupe jpg
Îndrăgita artistă s-a declarat cucerită de Sri Lanka
Mihaela Bilic jpg
Cântăreața își sărbătorește partenerul de viață în Italia
serban pavlu umbre sezon3 foto adi marineci jpeg
gasca zurli jpg
 Oana Roman (47 de ani) a recunoscut faptul că nu a avut mereu o viață roz și lipsită de probleme
image
actualitate.net
image
actualitate.net