Părinții lui Djokovic: ”L-au torturat pe Nole”

Conferința de presă susținută de familia lui Novak Djokovic la Belgrad, marți, a fost un nou prilej de scandal. Părinții lui Nole i-au acuzat pe australieni că l-au torturat pe tenismen!

Tatăl lui Novak Djokovic a ieșit și în stradă pentru fiul lui (FOTO: EPA)
Tatăl lui Novak Djokovic a ieșit și în stradă pentru fiul lui (FOTO: EPA)

"Vreau să le mulţumesc tuturor din lume care s-au ridicat şi l-au susţinut la Melbourne în faţa acelui aşa-zis hotel”, spune Dijana Djokovici, mama sportivului, referindu-se la centrul de imigranţi în care Novak a fost ţinut pentru scurt timp."Aceasta este cea mai mare victorie a lui din carieră, este mai mare decât orice grand slam. Nu a făcut nimic rău, nu a încălcat niciuna dintre legile lor. A fost supus hărţuirii. A luptat împotriva sistemului şi a guvernului pentru că avea dreptul să fie acolo. Nu ne-am confruntat niciodată cu o situaţie ca aceasta”, adaugă ea. Dijana a mai declarat că nu a fost posibil să-şi contacteze fiul de multe ori şi că nu ştia ce i se întâmplă.

Mama lui Djokovic a precizat că fiul ei "a suferit tortură". Srdjan a adăugat că Novak a fost privat de "drepturile omului”, deoarece nu i s-a permis să aibă contact cu prietenii, cu echipa sau cu avocaţii săi.

Conferinţa a avut loc la Belgrad şi era de aşteptat ca Novak să intervină printr-o transmisiune video, dar acest lucru nu s-a întâmplat. În schimb, el a susținut un prim antrenament la Melbourne, în complexul pe care se va disputa Australian Open.

image
image
image
image
image
image
Edi Iordanescu, Sportpictures jpg
cristiano ronaldo georgina jpg
bayern munchen epa efe h 56385191 jpeg
hagi jr getty jpg
Hagi jpg
fani ungaria jpg