Scandal la Românii au talent, după un număr de excepție! Ce i-a deranjat pe jurați: „Trăim vremuri...”

#Românii au talent
Ultima actualizare:

În ediția din această seară a show-ului Românii au talent, în fața juraților și a întregii țări și-a făcut apariția Fabrica de teatru, fondată în 2 aprilie 2012 de către actrița Laura Câmpean. 

Fabrica de teatru. Sursă foto: Pro TV
Fabrica de teatru. Sursă foto: Pro TV

Membrii care fac parte din Fabrica de teatru sunt tineri artiști cu speranța unui viitor mai bun și a creșterii sănătoasă a viitoarelor generații. Nu alcătuiesc doar o trupă de teatru, ci reprezintă: devotament, implicare, pasiune și iubire pentru ceea ce fac. 

Fabrica de teatru, moment emoționant pe scena Românii au talent

Adolescenții s-au prezentat în fața celor patru jurați cu o coregrafie despre care sunt siguri că le va aduce premiul cel mare, dar au transmis, prin dans, un mesaj important: presiunea exercitată de părinți pentru a fi numărul 1 asupra copiilor lor. 

Momentul lor stârnit controverse în rândul juraților, care au abordat din unghiuri diferite această ,,,mișcare socială”. 

Andi Moisescu a considerat momentul adolescenților de la Fabrica de teatru împins la extrem, dramatic și perimat, iar votul său a fost unul negativ. 

,,Eu nu știu dacă mai e așa cum ziceți voi, asta cu numărul 1. Nu am mai simțit atât de dramatic momentul ăsta cu să fii numărul 1 și niciodată numărul 2. Mi se pare că nu prea mai e prezent în școală. Vă reamintesc că au dispărut și tezele între timp.”, a fost părerea lui Andi Moisescu, potrivit Pro TV

Fabrica de teatru. Sursă foto: Pro TV
Fabrica de teatru. Sursă foto: Pro TV

Ce părere au avut restul juraților despre momentul tinerilor 

În timp ce Andi Moisescu a fost sceptic și nu a fost întru totul de acord cu mesajul transmis de Fabrica de teatru, restul juraților au fost mult mai blânzi și în asentiment cu ei, lucru care s-a văzut în cele 3 voturi de DA. 

,,Înțeleg momentul pe care l-ați făcut, înțeleg și de ce l-ați făcut, ați vorbit despre niște probleme ale generației voastre. Înțeleg că într-un fel sau altul fiecare generație a trecut la vârsta aia prin problemele astea. Mi se pare frumos că teatrul vă oferă posibilitatea să ieșiți din lucrurile astea despre care vorbiți voi și, mai mult, să vorbiți despre ele.”, a adăugat Dragoș Bucur. 

Andra: ,,E foarte fain momentul vostru”

,,Mi se pare foarte faină ideea voastră. Aud mereu aceeași chestie: să fii numărul 1! Părinți care își împing copiii (n.r. să fie numărul unu). Adică e foarte fain că ați abordat acest subiect, dar cumva trebuie să-i învățăm pe oameni și ce trebuie să facă. Adică să-și iubească copiii mai mult și să nu pună atâta presiune pe ei. E foarte fain momentul vostru și mi-a plăcut, așa, în sine.”, a spus Andra. 

Mihai Bobonete: ,,Am fost împins din spate să fiu numărul 1”

,,Eu, pe lângă faptul că sunt întru totul de acord cu ce a spus Andi, din punctul meu de vedere nu știu care-i problema dacă îți dorești să devii numărul 1. Eu aleg să împing copiii mei să devină numărul 1. Nu printr-o formă care să agreseze copilul sau care să lase traume pentru mai târziu.

Eu cred că traversăm niște timpuri în care din ce în ce mai puțini ne dorim ca ai noștri copii să fie numărul 1, și asta ne va duce pe locul 3 sau pe locul 4 dacă continuăm așa. Nu pot să vă spun că eu am țintit să fiu numărul 1 când eram de vârsta voastră, dar am fost împins din spate să fiu numărul 1, iar pe mine m-a ajutat.

Iar voi, generația asta care vine din spate mi-aș dori să fie numărul 1 în tot, nu doar în teatru. Eu vă încurajez cu un DA.”, a încheiat Mihai Bobonete.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
WhatsApp Image 2024 04 20 at 09 53 05 jpeg
image
image
image
image
image
image
1 eclere shutterstock 797337031 jpg jpeg
Televiziune NBC news
image png
banner adela popescu png
adela popescu colaj instagram jpg
netflix 1 jpg
banner dorian popa png
Dragoste pe muchie de cutit 11 jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net