Rodica Mandache nu a avut regrete că i-a furat iubitul unei prietene: „Era ca un joc. Voiam doar să văd dacă pot să cuceresc sau nu”

Ultima actualizare:

Rodica Mandache (81 de ani) este una dintre cele mai apreciate actrițe din România. Vedeta a mărturisit că în tinerețe i-a furat iubitul unei prietene, însă nu a avut niciun regret, căci a trăit o frumoasă poveste de dragoste alături de acesta.

Rodica Mandache
Rodica Mandache

„Trebuie să mă simt tot timpul în centru și pentru asta fur”

Rodica Mandache nu este recunoscută doar pentru cei 60 de ani de carieră în care a cucerit publicul, ci și pentru sinceritatea de care a dat dovadă de-a lungul timpului. Îndrăgita actriță a acceptat provocarea de a participa la emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai”, unde a făcut mărturisiri surprinzătoare. Timp de 13 ani a fost căsătorită cu Aurel Mihailpol, un talentat fotograf care care lucra la revista „Flacăra”.

Cei doi au trăit o frumoasă poveste de dragoste până când acesta a decedat, la vârsta de 54 de ani. Însă, ceea ce a atras atenția publicului este modul în care cei doi și-au început relația. Actrița a recunoscut în videoclipul de promovare al emisiunii de la Kanal D, că la acea vreme i-a furat iubitul prietenei sale, însă nu a regretat acest lucru.

„L-am cunoscut printr-o prietenă care era de o mare frumusețe. Ea era iubita lui și am fost o dată la el în vizită. Era fotograf la «Flacăra», o meserie foarte importantă în vremurile alea. Primul lucru, când ne-am logodit, a fost să mă duc la prietena mea cea frumoasă și să-i spun ce s-a întâmplat. Nu știu dacă i-a părut bine sau rău, dar până la urmă s-a măritat cu un coleg de-al nostru și nu a fost fericită”, a mărturisit Rodica Mandache pentru Unica.

„Eu am fost fericită chiar dacă a fost o căsnicie foarte stranie. De exemplu, el mă găsea la TVR stând cu vreun coleg, pe vremea aceea toți băieții îți făceau curte. Dacă intra și mă vedea la bufet, cu cineva, zâmbea și pleca. Eu fur și inimi, trec demarcațiile, trebuie să mă simt tot timpul în centru și pentru asta fur”, a adăugat actrița.

„El era un geniu”

Aurel Mihailpol s-a stins din viață la 54 de ani, când fiica lui și a Rodicăi Mandache avea doar 6 ani.

„El era un geniu. Avea o putere uriaşă de a transfigura banalul. Orice lucru banal el îl vedea altfel Un talent grozav. Şi din cărţi când citeam, citeam împreună. Aşa e şi fata mea. Diana Maria seamănă foarte mult cu el. A fost un şoc foarte mare, dureros. S-a resimţit multă vreme şi cred că se resimte şi acum. Atunci m-a ajutat toată lumea. Am prieteni foarte buni şi acum”, a povestit Rodica Mandache.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Margareta a României și Principele Radu foto Facebook jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
loredana groza de nerecunoscut la ultima aparitie jpg
Robert Bobroczky jpg
netflix pixabay png
adriana bahmuteanu
loredana groza bobonete jpg
stefan nechita a adus prc e2prc 80prc 9dbudapestaprc e2prc 80prc 9d  in lacrimi  pe scena de la vocea romaniei  tudor chirila nu e voce ca a lui la mine in echipa 30899300 webp
horia moculescu vocea romaniei jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net