Serialul de pe Netflix care a dat pe spate toți românii! Are 2 actori superbi și scene de sex din plin

„Tânărul croitor” este serialul de pe Netflix care a dat pe spate toți românii! Serialul este bazat pe fapte reale și se inspiră dintr-un roman intitulat Hayata Do, scris de Gülseren Budayıcıoğlu. Budayıcıoğlu este un celebru romancier turc și scriitor de televiziune. Ea a fost cândva psihiatru, iar romanele sale sunt specializate în thrillere psihologice care explorează impactul presiunii psihologice și al trecutului obsedant. Serialul are doi actori superbi și este plin de scene de sex, iar povestea se întinde pe 4 sezoane!

Serialul de pe Netflix care a dat pe spate toți românii
Serialul de pe Netflix care a dat pe spate toți românii

Serialul de pe Netflix care a dat pe spate toți românii

Creat de producătorul executiv Onur Güvenatam (Another Self, The Protector), „Croitorul” spune povestea a trei vieți care se intersectează și a secretelor care le-ar putea despărți.  Peyami este un croitor celebru care tocmai a organizat o prezentare de succes pe podium, în pofida bufoneriilor celui mai bun prieten al său haotic, Dimitri. Din păcate nu apucă sî se bucure de reușite decât puțin timp însă, după ce moartea bunicului său amenință să scoată la iveală ceea ce îi este prea rușine să confrunte. Mai exact, Peyami se află față în față cu familia sa și cu trecutul său dificil. Tatăl lui Peyami, Mustafa, are un handicap, motiv pentru care Peyami a fost hărțuit fără milă în copilărie. Așa că atunci când Mustafa și bunica strictă a lui Peyami, Sülün, se mută la Istanbul pentru a locui cu Peyami, acesta își ascunde tatăl de toți cei din jur - inclusiv de cel mai bun prieten din copilărie, Dimitri.

Dar el nu este singurul care ascunde adevărul: Dimitri o ține captivă pe logodnica lui, Esvet - până când aceasta fuge și își asumă o altă identitate în timp ce lucrează ca îngrijitoare pentru tatăl lui Peyami. Practic, tânăra a fugit de logodnicul și abuzatorul ei, Dimitri, și se ascunde acum sub un alt nume. Pe măsură ce serialul se desfășoară, secretele lui Dimitri, ale lui Esvet și ale lui Peyami ies la iveală, iar asta le dă profund viața peste cap. 

Actorii care iterpretează personajele princiapel sunt: Çağatay Ulusoy, în rolul lui Peyami, Șifanur Gül, în rolul lui Esvet, Salih Bademci, în rolul lui Dimitri și Olgun Șimșek în rolul lui Mustafa.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Furnici jpg
image
image
image
image
image
image
artista care a trait cu amanta sotului png
image png
Schimbare majora la Survivor All Stars 2024  Apar noi reguli de joc ce se intampla cu duelurile eliminatorii jpg
banner alex delea png
netflix pixabay jpg
image png
macchina per pop corn party time 2956 azzurro 04 2495d4a1103ec845f3c3261bad74a1e1 jpg
cub dorian popa png
image
actualitate.net
image
actualitate.net