Simina Loica și Alex Zănoagă, conflict în direct, la „Teo Show"

Ultima actualizare:

Platoul emisiunii „Teo Show" pare să fie scena pe care se tranșează, în detaliu, despărțirile din showbiz. Dacă în ediția de miercuri, Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău au vorbit despre separarea lor, joi a venit rândul Siminei Loică și lui Alex Zănoagă să își spună, în direct, impasul sentimental prin care trec. 

Simina și Alex au decis să se separe definitiv
Simina și Alex au decis să se separe definitiv

Simina Loica și Alex Zănoagă s-au cunoscut în urmă cu aproximativ patru ani în cadrul unui show matrimonial, s-au căsătorit, iar la scurt timp a apărut pe lume copilul lor. Povestea de dragoste a început să de degradeze, neînțelegerile au ieșit la suprafață, iar în urmă cu două luni au decis, de comun acord, să se separe. Asta ar fi varianta oficială, însă invitată în platoul emisiunii Teodorei Trandafir, Simina a prezentat o altă poveste. 

Citește și: Ce a făcut Alex Zănoagă după ce s-a împăcat cu Simina Loica 

Alex Zănoagă nu vede o cale de împăcare între el și Simina Loica 

Simina Loica a pășit în platou vizibil tristă și deranjată de gândul despărțirii și, deși a susținut că a lăsat în urmă separarea de Alex, emoțiile au trădat-o. Ea nu a dorit să ofere un răspuns concret atunci când a fost întrebată dacă i-ar mai acorda o a doua șansă lui Alex, însă bărbatul a fost contactat telefonic și a avut de spus niște cuvinte mult mai radicale decât fosta partneră de viață. 

Alex a intrat în direct telefonic și a afișat o atitudine degajată. Întrebat dacă dorește să acorde încă o șansă relației cu Simina, a spus un nu vehement și a subliniat că el era detașat de relația cu ea încă de acum un an jumătate. În plus, atunci când și-a împachetat lucrurile și a plecat, nu s-a gândit la suferința provocată femeii, ci doar la tristețea pe care o provoacă copilului pe care îl au împreună. 

„De Simina nu am simțit că mă rup, am simțit că mă rup de copil. Când veneam și stăteam cu Simina, nu mai simțeam nimic față de ea. Mi se rupe sufletul atunci când copilul mă vede că nu mai stau cu el. Nu mai putem să o lungim atât de mult, suntem persoane cu caractere diferite, eu sunt mai calm, ea este cu gura mai mare, nu am mai putut să suport. Mereu ne certam, eu nu mă puteam certa la ce făceam la muncă. De când ne-am despărțit, îmi e mult mai bine, sunt mult mai fericit și acord mult mai atenţie la nevoile copilului meu atunci când mă văd cu el. Nu a apărut nimeni în viața mea, vreau să mă concentrez mai mult pe mine, să fiu mai limpede la minte", a declarat Alex Zănoagă. 

Vezi și: Simina de la Puterea Dragostei este însărcinată 

Alex a relatat un moment în care a fost plecat la bunica sa, iar atunci când a dorit să intre în casa în care locuia Simina, iubita lui a refuzat să îi deschidă. Mai mult decât atât, i-ar fi interzis și mamei sale, care era prezentă alături de ea în acel moment, să îi deschidă ușa lui Alex. Alez Zănoagă susține că Simina căuta întotdeauna motiv de ceartă, iar conflictele frecvente au fost cele care, într-un final, au dus la despărțirea lor.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!   

image
image
image
image
image
image
juriul tcdu webp
netflix pixabay jpg
Telecomanda televizor posturi TV FOTO Unsplash Jonas Leupe jpg
Îndrăgita artistă s-a declarat cucerită de Sri Lanka
Mihaela Bilic jpg
Cântăreața își sărbătorește partenerul de viață în Italia
serban pavlu umbre sezon3 foto adi marineci jpeg
gasca zurli jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net