Simina Loica ╚Öi Alex Z─ânoag─â, conflict ├«n direct, la ÔÇ×Teo Show"

Platoul emisiunii ÔÇ×Teo Show" pare s─â fie scena pe care se tran╚Öeaz─â, ├«n detaliu, desp─âr╚Ťirile din showbiz. Dac─â ├«n edi╚Ťia de miercuri, Bianca Dr─âgu╚Öanu ╚Öi Gabi B─âd─âl─âu au vorbit despre separarea lor, joi a venit r├óndul Siminei Loic─â ╚Öi lui Alex Z─ânoag─â s─â ├«╚Öi spun─â, ├«n direct, impasul sentimental prin care trec. 

image
Simina și Alex au decis să se separe definitiv

Simina Loica ╚Öi Alex Z─ânoag─â s-au cunoscut ├«n urm─â cu aproximativ patru ani ├«n cadrul unui show matrimonial, s-au c─âs─âtorit, iar la scurt timp a ap─ârut pe lume copilul lor. Povestea de dragoste a ├«nceput s─â de degradeze, ne├«n╚Ťelegerile au ie╚Öit la suprafa╚Ť─â, iar ├«n urm─â cu dou─â luni au decis, de comun acord, s─â se separe. Asta ar fi varianta oficial─â, ├«ns─â invitat─â ├«n platoul emisiunii Teodorei Trandafir, Simina a prezentat o alt─â poveste. 

Cite╚Öte ╚Öi: Ce a f─âcut Alex Z─ânoag─â dup─â ce s-a ├«mp─âcat cu Simina Loica 

Alex Z─ânoag─â nu vede o cale de ├«mp─âcare ├«ntre el ╚Öi Simina Loica 

Simina Loica a p─â╚Öit ├«n platou vizibil trist─â ╚Öi deranjat─â de g├óndul desp─âr╚Ťirii ╚Öi, de╚Öi a sus╚Ťinut c─â a l─âsat ├«n urm─â separarea de Alex, emo╚Ťiile au tr─âdat-o. Ea nu a dorit s─â ofere un r─âspuns concret atunci c├ónd a fost ├«ntrebat─â dac─â i-ar mai acorda o a doua ╚Öans─â lui Alex, ├«ns─â b─ârbatul a fost contactat telefonic ╚Öi a avut de spus ni╚Öte cuvinte mult mai radicale dec├ót fosta partner─â de via╚Ť─â. 

stanga
dreapta
alex zanoaga simina loica jpg
Simina Loica ┼či Alexandru Z─ânoag─â au povestit despre copilul pe care ├«l a┼čteapt─â la o emisiune tv jpeg
simina si alex zanoaga jpeg
image png
image png

Alex a intrat ├«n direct telefonic ╚Öi a afi╚Öat o atitudine degajat─â. ├Äntrebat dac─â dore╚Öte s─â acorde ├«nc─â o ╚Öans─â rela╚Ťiei cu Simina, a spus un nu vehement ╚Öi a subliniat c─â el era deta╚Öat de rela╚Ťia cu ea ├«nc─â de acum un an jum─âtate. ├Än plus, atunci c├ónd ╚Öi-a ├«mpachetat lucrurile ╚Öi a plecat, nu s-a g├óndit la suferin╚Ťa provocat─â femeii, ci doar la triste╚Ťea pe care o provoac─â copilului pe care ├«l au ├«mpreun─â. 

ÔÇ×De Simina nu am sim╚Ťit c─â m─â rup, am sim╚Ťit c─â m─â rup de copil. C├ónd veneam ╚Öi st─âteam cu Simina, nu mai sim╚Ťeam nimic fa╚Ť─â de ea. Mi se rupe sufletul atunci c├ónd copilul m─â vede c─â nu mai stau cu el. Nu mai putem s─â o lungim at├ót de mult, suntem persoane cu caractere diferite, eu sunt mai calm, ea este cu gura mai mare, nu am mai putut s─â suport. Mereu ne certam, eu nu m─â puteam certa la ce f─âceam la munc─â. De c├ónd ne-am desp─âr╚Ťit, ├«mi e mult mai bine, sunt mult mai fericit ╚Öi acord mult mai aten┼úie la nevoile copilului meu atunci c├ónd m─â v─âd cu el. Nu a ap─ârut nimeni ├«n via╚Ťa mea, vreau s─â m─â concentrez mai mult pe mine, s─â fiu mai limpede la minte", a declarat Alex Z─ânoag─â. 

Vezi ╚Öi: Simina de la Puterea Dragostei este ├«ns─ârcinat─â 

Alex a relatat un moment ├«n care a fost plecat la bunica sa, iar atunci c├ónd a dorit s─â intre ├«n casa ├«n care locuia Simina, iubita lui a refuzat s─â ├«i deschid─â. Mai mult dec├ót at├ót, i-ar fi interzis ╚Öi mamei sale, care era prezent─â al─âturi de ea ├«n acel moment, s─â ├«i deschid─â u╚Öa lui Alex. Alez Z─ânoag─â sus╚Ťine c─â Simina c─âuta ├«ntotdeauna motiv de ceart─â, iar conflictele frecvente au fost cele care, ├«ntr-un final, au dus la desp─âr╚Ťirea lor.

Ai un pont sau mai multe informa╚Ťii pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!   

image png
carmen tanase jpeg
card ajutor jpg
image png
mircea solcanu2 png
12 linda evangelista main jpg jpeg
vladimir putin profimedia 0691860588 jpg
giani vladimir 25713800 jpeg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
giani vladimir 25713800 jpeg
Teo Show Kanal D Teo Trandafir, Mihai Mitoseru, Bella Santiago (1) jpg
image png
BeFunky collage (37) jpg
teodora alex insula iubirii3 png
4 mircea badea e1569317764158 jpg jpeg