Ștefan Floroaica, datorii de zeci de mii de euro înainte să obțină rolul din serialul „Lia”: „Nu mai aveam bani să-mi iau mâncare”

Aveam datorii de câteva zeci de mii de euro”. Ștefan Floroaica, dezvăluiri uimitoare în cadrul podcast-ului realizat de Teo Trandafir, „Gând la Gând”. Îndrăgitul actor a mărturisit că a avut o perioadă în care nu avea bani nici de mâncare.

Ștefan Floroaica s-a confruntat cu probleme financiare / foto: arhiva Click!
Ștefan Floroaica s-a confruntat cu probleme financiare / foto: arhiva Click!

Invitat în podcast-ul lui Teo Trandafir, Ștefan Floroaica, în vârstă de 30 de ani, a dezvăluit că, înainte de participarea la „Exatlon”, a lucrat ca salvamar în America. De asemenea, renunțase la ideea de a mai fi actor și a avut o perioadă mai dificilă în care s-a confruntat cu probleme financiare.

„Am fost în America de două ori ca salvamar. Era o muncă de vară, nu îmi doream o carieră în treaba asta. Apoi m-am intors și am mers la emisiunea de supraviețuire. (…) Renunțasem de tot la ideea de a mai fi actor. Pentru că doi ani de zile nu se lipise nimic de mine. Eu am încercat, după aia am dat-o pe jiu jitsu, urma să ajung la mondiale, și m-a sunat doamna asta, Domnica. Și mi-a zis: «tre să o iei pe asta». Eu am luat-o ca pe o presiune. Și s-a întâmplat, s-a aliniat atunci tot. Și asta se întâmplă de doi ani și ceva. Și mai avem puțin și închidem filmările”, a dezvăluit Ștefan Floroaica, în podcast-ul lui Teo Trandafir, „Gând la Gând”.

Mai mult decât atât, îndrăgitul actor a mărturisit ca avea datorii de zeci de mii de euro și apela la pușculița pe care o avea, unde strângea monede de 50 de bani, pentru a-și lua mâncare și a-și alimenta mașina ca să ajungă la filmări.

„Aveam o punguță în care țineam monedele de 50 de bani”

„Chiar dacă o duc bine acum financiar, nu simt o mare diferență. Viața mea nu e atât de diferită ca și trăiri față de atunci când nu aveam deloc bani. Când am început proiectul eu aveam datorii de câteva zeci de mii de euro. Eu mergeam la filmări și încă nu începusem să încasăm salariul și știu că aveam o punguță în care țineam monedele de 50 de bani. Și uneori când ajungeam acasă nu mai aveam bani să-mi iau mâncare și trebuia să mă duc cu ăia de 50 de bani să-mi iau niște lucruri. Aveam prieteni, puteam să mă duc, dar evident că nu apelam. Știam că este o chestie periodică.

M-au chemat odată la filmare mai repede. Și mă lua transportul pe mine. Și mi-au zis: «Vino mai repede la filmare, dar nu te poate lua transportul, vino cu mașina ta». Și eu nu aveam motorină în rezervor.

Am luat toți banii ăia (din pușculiță) și m-am falimentat și am ajuns la filmare. Și nimeni nu știa treaba asta. Dar nu este spusă pe fondul «vai ce greu mi-a fost», este spusă pe fondul că este o realitate. Și nu este diferită perioada aia de perioada asta când am. Trăirile mele sunt foarte similare. E interesant cum credeam că se va schimba totul când o să am. Acum maxim pot să spun că nu mai am grija asta, în perioada asta”, a mai spus Ștefan Floroaica.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
449511188 886549006839280 8344282868118880317 n jpg
image
image
image
image
image
image
image png
nicu paleru jpeg
index (28) jpg
netflix pixabay jpg
doinita oancea colaj instagram jpg
Banner Alexandru Gabriel Variu Insula de 1 milion
banner gabi badalau bianca dragusanu png
banner gabriela lucutar png
image
actualitate.net
image
actualitate.net