Cum arată mama și tatăl lui Ștefan Floroaica. Cât de bine se înțeleg părinții actorului cu Sânziana Negru

Sânziana Negru (37 de ani) și Ștefan Floroaica (30 de ani) formează unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din showzbiz, iar fanii îi urmăresc îndeaproape. Deși pe cei doi îi cunosc o mulțime de persoane, fie de la televizor, fie din mediul online, puțini sunt cei care știu cum arată părinții lor. Iată cum arată mama și tatăl lui Ștefan Floroaica.

Cum arată părinții lui Ștefan Floroaica / foto: colaj Instagram
Cum arată părinții lui Ștefan Floroaica / foto: colaj Instagram

Ștefan Floroaica este acum unul dintre tinerii actori preferați de publicul larg și urmărit de tot mai multă lume. Sânziana Negru este bine cunoscută în mediul online ca și creator de conținut și se numără printre influencerițele de top ale noii generații. Cei doi formează unul dintre cele mai frumoase cupluri din lumea mondenă și își țin deseori fanii la curent cu unele momente din viața lor, publicând diverse fotografii și videoclipuri în care apar în ipostaze romantice.

Însă, recent, actorul a publicat și o fotografie în care apare alături de cei care i-au dat viață, dar și de iubita lui. Se pare că Sânziana Negru are o relație destul de apropiată cu mama și tatăl partenerului ei de viață, alături de care trăiește o frumoasă poveste de dragoste.

Cum arată părinții lui Ștefan Floroaica

Sânziana Negru are o relație bună cu părinții iubitului ei / foto: Instagram
Sânziana Negru are o relație bună cu părinții iubitului ei / foto: Instagram

Între Ștefan Floroaica și Sânziana Negru este o diferență de vârstă de 7 ani. Actorul este născut pe 27 decembrie și a împlinit vârsta de 30 de ani la sfârșitul anului trecut, în timp ce iubita lui și-a aniversat cei 37 de ani pe 11 februarie. Bineînțeles, această diferență nu are nicio importanță pentru cei doi.

Cei doi locuiesc în casa influenceriței pe care aceasta a terminat-o spre sfârșitul lui 2022, început de 2023. Imediat cum s-a întors din competiția „America Express”, unde a fost alături de prietena sa Laura Giurcanu, Sânziana Negru și Ștefan Floroaica au decis să se mute împreună. Se pare că actorul a fost un mare sprijin pentru influenceriță în a o încuraja să participe la competiția de la Antena 1, chiar dacă relația lor era abia la început.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
la calculator evaluare de acasa   foto pixabay jpg
image
image
image
image
image
image
banner mihai albu png
Mihai Mitoșeru prezintă "Se strigă darul" la Kanal D
CRBL instagram jpg
cub anda calin png
ad21b831 0e14 4e80 bfd3 223bfd220361 jpg
oana roman jpg
image png
Alex Bodi și Daria Radionova s-au despărțit. Foto: cancan.ro
image
actualitate.net
image
actualitate.net