Surpriză de proporții la Chefi la cuțite! Două vedete de la America Express fac show în bucătărie: „Gătesc de la 15 ani”

#Chefi la cuțite

Una dintre cele mai îndrăgite echipe de la „America Express" schimbă macazul emisiunilor și  ajunge la cel mai urmărit cooking show din România unde își va demonstra talentul culinar! „Chefi la cuțite" îi are invitați în această seară pe doi dintre cei mai apreciați concurenți de pe Drumul Aurului ce au de gând să facă show în bucătărie. Despre ce echipă este vorba, aflați acum!

Surpriză de proporții la Chefi la cuțite! Foto: Antena 1
Surpriză de proporții la Chefi la cuțite! Foto: Antena 1

Ringul preselecțiilor se anunță plin de surprize pentru trioul celebru format din maeștrii bucătăriei: Sorin Bontea, Cătălin Scărlătescu și Florin Dumitrescu. Printre cei care vor găti diseară se regăsesc concurenți cu o experiență gastronomică remarcabilă, dar și vedete cu o veche pasiune în arta culinară.

Chefi la cutite 2 jpg

Echipa de la „America Express" care surprinde la „Chefi la Cutițe"

Cei care îi vor suprinde total pe jurații concursului sunt chiar două vedete de la America Express. Vă oferim câteva indicii: se iubesc mult, au arătat că sunt o echipă formidabilă și că nimic nu le stă în cale. Ați ghicit? Vorbim despre Puya și Melinda care vin să facă echipă și la bancul de lucru cu un preparat menit să-i cucerească pe Chefi!

Chefi la cutite 7 jpg

„Am gătit prima oară la 15 ani, în sensul că am hrănit toată familia. Și de-atunci gătesc aproape zilnic”, a mărturisit Melinda. „De-atunci nu s-a mai oprit!”, a adăugat Puya.

Chefi la cuțite Puya și Melinda jpg

Ce bunătăți vor pregăti, dar și ce verdict vor primi din partea juriului, aflați diseară, când jocul pentru amuletă se arată tot mai plin de emoții! Și nu degeaba pentru că cel de-al patrulea Chef care intră în competiție este Florin Ivan. „Am mai gătit alături de Sorin Bontea la emisiunea Titani la cuțite și am fost în echipa lui. Dar cu toți trei împreună nu am mai gătit – și mai ales în această formulă, în care suntem rivali”, a declarat Chef Florin Ivan.

Florin Ivan la Chefi la cuțite jpg

Până în momentul de față cel care conduce detașat competiția pentru amulete este Cătălin Scărlătesc care deține două dintre râvnitele amulete, deși doar una singură a fost depozitată în seif. Cel care va câștiga în seara aceasta va fi ales de o invitată specială ce se pregătește să deguste din preparatele inedite ale Chefilor. Vorbim despre actrița Ilona Brezoianu care va analiza cu atenție farfuriile special pregătite. 

Ilona Brezoianu jpg

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
radiografie pulmonara shutter jpeg
image
image
image
image
image
image
image png
image png
image png
image png
Sanda Ladoși, pe scenă sursa Instagram
vocea romaniei facebook jpg
netflix pixabay jpg
banner theo rose png
image
actualitate.net
image
actualitate.net