„Vreau să fac asta înainte de a muri!” Care este ultima dorință a unei celebre actrițe. Totul are legătură cu celebrul Keanu Reaves

Una dintre cele mai iubite actrițe de la Hollywood a reușit să facă o mărturisire de zile mari în cadrul unui podcast. Totul are legătură cu Keanu Reaves, iar fanii au fost de-a dreptul entuziasmați. 

Ultima dorință a unei celebre actrițe are legătură cu celebrul Keanu Reaves
Ultima dorință a unei celebre actrițe are legătură cu celebrul Keanu Reaves

Sandra Bullock, căci despre ea este vorba, a mărturisit în cadrul unei apariții în podcastul 50 MPH faptul că are o mare dorință înainte de a se duce din această lume: dorește să se reîntâlnească pe platourile de filmare cu bunul său prieten Keanu. 

Sandar Bullock, dornică să joace din nou alături de Keanu Reaves 

Sandra Bullock și Keanu Reaves / foto: Captură YouTube
Sandra Bullock și Keanu Reaves / foto: Captură YouTube

Au fost colegi pe platoul de filmare al producției „Speed”, iar experiența pare-se că a fost una extraordinară pentru actriță. De aici și dorința ei de a se reuni cu celebrul actor în cadrul unei noi producții, după cum bine amintește Daily Mail. 

„Înainte de a muri, înainte de a părăsi această planetă, cred că eu și Keanu trebuie să filmăm din nou ceva împreună”, a mărturisit ea.

Starul din „Miss Congeniality” a făcut această declarație în urma dorinței pe care Keanu Reaves și-a exprimat-o: aceea de a apărea împreună într-un alt film „Speed”: 

„Suntem în scaune cu rotile sau în baston? Poate, cine știe?”, a spus Sandra despre o a treia peliculă. 

Primul film în care au apărut cei doi  

Keanu Reaves și câștigătoarea premiului Oscar au apărut pentru prima dată împreună în filmul de acțiune „Speed”, din 1994. Ulterior, în anul 2006, cei doi au jucat în drama romantică „The Lake House”. 

Multă vreme au existat speculații legate de o posibilă idilă între cei doi actori. Cu toate acestea, Sandra Bullock a spulberat toate aceste zvonuri, cu toate că mereu au existat sentimente între ei, dar niciunul nu a făcut primul pas. 

Așadar, într-un interviu mai vechi, actrița a făcut o serie de lămuriri în acest sens: 

„Nu. Dar cine știe? Keanu e un tip care e prieten cu fiecare femeie cu care s-a întalnit. Nu cred că este cineva care să aiba ceva oribil de spus despre el. Deci poate că am fi supraviețuit. Nu știu”, a spus actrița americană pentru revista Esquire

„Dar n-a trebuit să supraviețuim. Am crescut împreună pe drumuri paralele și ne-am mai întalnit la o cină și am încercat să lucrăm împreună. Și cu cât a trecut timpul, cu atât mai mult îl venerez pe acest om. Aș fi spus la fel dacă m-ar fi părăsit și m-ar fi enervat? Probabil că nu”, a adaugat ea, pentru publicația amintită. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
foame furculita apetit shutterstock
image
image
image
image
image
image
banner andreea raicu png
netflix 3733812 1280 jpg
Juriul Românii au talent foto Pro Tv
maria carneci jpg
image png
În ce filme au mai jucat actorii din Las Fierbinți  Constantin Diță este Giani jpeg
cub carmen tănase png
Chefi la cutite sezonul 12 4 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net